DOLAR
32,3602
EURO
35,0056
ALTIN
2.325,97
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Başkan Hasan Kılca muhtarlarla bir araya geldi

KONYA’NIN MERKEZ KARATAY İLÇE BELEDİYE BAŞKANI HASAN KILCA VE AK PARTİ KARATAY İLÇE BAŞKANI MEHMET GENÇ, KARATAY MUHTARLAR DERNEĞİ’NDE MUHTARLARLA BULUŞTU. İLÇE İLE İLGİLİ PEK ÇOK KONUNUN İSTİŞARE EDİLDİĞİ BULUŞMADA KARATAY’DAKİ YATIRIMLAR VE YENİ PROJELER ELE ALINDI.

Başkan Hasan Kılca muhtarlarla bir araya geldi
01.02.2022
A+
A-

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Muhtarlar Derneği’nde muhtarlarla buluştu. İlçe ile ilgili pek çok konunun istişare edildiği buluşmada Karatay’daki yatırımlar ve yeni projeler ele alındı.

Muhtarlarla hem kendi mahallelerinde hem de periyodik olarak gerçekleştirilen toplantılarda sık sık bir araya geldiklerini, mahallelerin talep, öneri ve şikayetlerini dinlemeye, çözüm önerileri üretmeye önem verdiklerini aktaran Başkan Hasan Kılca, aralarındaki iletişim ve diyaloğu bu tür buluşmalarla güçlü tutup vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı hizmet ulaştırdıklarını söyledi. Temel amaçlarının istişare ederek ortak akılla çalışma yürütmek olduğunun altını çizen Kılca, geleceğin Karatay’ını inşa ederken muhtarlardan ciddi destekler aldıklarını belirtti.

“Hizmetlerimizde muhtarımızın deneyim ve tecrübelerinden faydalanıyoruz”

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca şunları aktardı: “Muhtarlarımızla sık sık bir araya gelerek hem mahallemizdeki hem de belediyemizdeki çalışmalarla ilgili kendileriyle istişare ediyoruz. Bugün de muhtarlarımızla bir araya gelerek güzel ve faydalı bir istişare toplantısı yaptık, hizmetlerimizi anlatarak yeni yatırımlarımız hakkında bilgiler verdik. Muhtarlarımızın taleplerini birebir öğrenme fırsatına ulaştık. Çok şükür bunun bereketini de hizmetlerimizde yaşıyoruz. Çözüm odaklı ve katılımcı belediyecilik anlayışından ödün vermeden, toplumun tüm kesimlerinin sesine kulak verip, hizmetlerimizdeki kalite standardını bu anlayış doğrultusunda yükseltiyoruz. Bizler muhtarlarımızı her zaman en önemli yol ve mesai arkadaşlarımız olarak görmeye ve onların tecrübeleri, deneyimlerinden her zaman faydalanarak ihtiyaç duydukları tüm hizmetleri layıkıyla yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya memnuniyetlerini dile getiren mahalle muhtarları da Karatay Belediyesi ile aralarındaki uyumlu ve koordinasyonlu çalışmanın her geçen gün daha da güçlendiğini ifade edip, katkılarından dolayı Hasan Kılca’ya teşekkürlerini ilettiler.