DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Başkan Demirtaş: “Önümüzde uzun bir süre var”

KAVAK BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM SARICAOĞLU, İLKADIM BELEDİYE BAŞKANI NECATTİN DEMİRTAŞ’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ. BAŞKAN SARICAOĞLU, MAKAMINDA ZİYARET ETTİĞİ BAŞKAN DEMİRTAŞ’A ÇALIŞMALARINDA KOLAYLIKLAR DİLEDİ. BAŞKANLIK MAKAMINDA GERÇEKLEŞEN ZİYARETTE KARŞILIKLI OLARAK FİKİR ALIŞ VERİŞİNDE BULUNULARAK GÜNDEMLE İLGİLİ KONULAR GÖRÜŞÜLDÜ.

Başkan Demirtaş: “Önümüzde uzun bir süre var”
08.12.2021
A+
A-

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, önlerinde yol alacakları ve hizmet üretecekleri uzun bir sürenin daha olduğunu söyledi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret etti. Başkan Sarıcaoğlu, makamında ziyaret ettiği Başkan Demirtaş’a çalışmalarında kolaylıklar diledi. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı olarak fikir alış verişinde bulunularak gündemle ilgili konular görüşüldü.

Ziyarette konuşan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Kavak Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu’nu belediyemizde misafir etmekten büyük mutluluk duyduk. Bu vesile ile ilçemizin değerine değer katan projelerimizi değerlendirme fırsatı bulduk. İki yıl gibi kısa sürede başkanımızın Kavak ilçemiz için çok güzel hizmetleri oldu. Önümüzde yol alacağımız ve hizmet edeceğimiz uzun bir süremiz var. Nazik ziyaretleri için İbrahim Başkanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Demirtaş’ın konukseverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ise şunları söyledi:

“Kavak ve İlkadım ilçeleri olarak ortaklaşa yapılabilecek olan projeler hakkında bir durum değerlendirmesi yaptık. Gelecekte ilkadım ilçemiz için yapılacak projelerini kendisinden dinledik. Gayret var, çalışma var, tecrübe de var. İnanıyorum ki İlkadım daha da güzel olacak.”