DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
19°C
Ankara
19°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C

Başkan Büyükkılıç’a komşu şehir ziyaretleri

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, NEVŞEHİR VALİSİ İNCİ SEZER BECEL, YOZGAT VALİSİ ZİYA POLAT, YOZGAT BELEDİYE BAŞKANI CELAL KÖSE VE SİVAS İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI HAKAN AKKAŞ’I MAKAMINDA KONUK ETTİ.

Başkan Büyükkılıç’a komşu şehir ziyaretleri
10.12.2021
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Yozgat Valisi Ziya Polat, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse ve Sivas İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş’ı makamında konuk etti.

Bir dizi program dolayısıyla Kayseri’ye gelen komşu illerin vali ve belediye başkanı ile il genel meclis başkanını Büyükşehir Belediyesi başkanlık makamında ağırlayan Büyükkılıç, konukları ile Kayseri ve bölgede yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

VALİ BECEL, AHİLİK SERGİSİNİ GEZDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’e Büyükşehir Belediyesi fuaye alanında Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) sanatçıları tarafından yapılan el emeği eserlerin yer aldığı Ahilik Sergisi’ni gezdirerek, el sanatları ve ahilik kültürü konusunda bilgilendirdi. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, sergiyi hayranlıkla gezerken, Başkan Büyükkılıç, Vali Becel’e el dokuması, kök boyadan yapılmış el emeği, göz nuru kilim hediye etti.

ORAN OLAĞAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Öte yandan Kayseri Valisi Şehmus Günaydın başkanlığında ORAN Kalkınma Ajansı’nda gerçekleştirilen Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Aralık Ayı Olağan Toplantısı’na Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da katıldı. Toplantıya, Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Sivas Valisi Salih Ayhan, Yozgat Valisi Ziya Polat, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse ve Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ile ORAN yönetimi katıldı.

Pandemi sürecindeki ilk yüz yüze toplantıda konuşan Vali Günaydın, illerin ekonomik potansiyelini ortaya çıkarmak, var olan potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek için projeleri kabul ettiklerini ifade ederek, şu ana kadar ajans çalışmalarına katkı sağlayan ve destek veren tüm paydaşlara teşekkür etti.