DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Başkan Aşgın icraatlarını iş insanlarına anlattı

BELEDİYE BAŞKANI DR. HALİL İBRAHİM AŞGIN GÖREVE GELDİĞİ GÜNDEN BUGÜNE KADAR YAPTIĞI ÇALIŞMALARI TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDA İŞ İNSANLARINA ANLATTI

Başkan Aşgın icraatlarını iş insanlarına anlattı
19.10.2021
A+
A-

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın göreve geldiği günden bugüne kadar yaptığı çalışmaları Ticaret ve Sanayi Odası’nda iş insanlarına anlattı.

Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi olarak Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Belediyenin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini ve Belediyenin büyük bir gayretle çalıştığını söyledi.

Geçen hafta AK Parti İl yönetimi ile bir araya gelen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, bu kez iş insanlarına 2.5 yılda yaptığı çalışmaları, yatırımları ve projeleri tek tek anlattı. Mali durum, altyapı, tamamlanan projeler, devam eden yatırımlar, şeffaflık ve gönül belediyeciliği alanında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Aşgın, hizmetlerin artarak devam edeceğini ve ilk günkü aşkla çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Program sonunda soruları yanıtlayan Başkan Aşgın, toplantıya katılan iş insanlarına teşekkür etti.

TSO Fuar ve Sergi Kompleksinde TSO Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya programa Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Belediye Başkan Yardımcıları, İsmail Yağbat, Lemzi Çöplü, Alper Zahir, Zübeyir Tuncel, iş insanları, TSO ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.