DOLAR
32,4917
EURO
34,7613
ALTIN
2.481,38
BIST
9.493,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
21°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
17°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Çok Bulutlu
21°C

Bakanlar Akar ve Karaismailoğlu, Şehit Komandolar Durağını ziyaret etti

MİLLİ SAVUNMA BAKANI HULUSİ AKAR VE ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ADİL KARAİSMAİLOĞLU, 17 ARALIK 20216’DA 15 ASKERİN ŞEHİT DÜŞTÜĞÜ ŞEHİT KOMANDOLAR DURAĞI’NI ZİYARET EDEREK, ÇELENK SUNDU.

Bakanlar Akar ve Karaismailoğlu, Şehit Komandolar Durağını ziyaret etti
16.12.2021
A+
A-

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 17 Aralık 20216’da 15 askerin şehit düştüğü Şehit Komandolar Durağı’nı ziyaret ederek, çelenk sundu.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Kayseri’ye gelen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 17 Aralık 2016’da PKK’lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda 15 askerin şehit, 54 askerin gazi olduğu durağı ziyaret etti. Bakanlar Akar ve Karaismailoğlu, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından daha sonra yaptırılan ve 15 şehidin isminin yazılı olduğu Şehit Komandolar Durağı’na çelenk bıraktı. Çelenk bırakılmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Bakanlara, Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Vedat Öncel, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, ilçe belediye başkanları da eşlik etti.