DOLAR
32,3638
EURO
35,0383
ALTIN
2.324,23
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Bakan Soylu, Koçarlı’da incelemelerde bulundu

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN AYDIN ZİYARETİ ÖNCESİNDE KOÇARLI’YI ZİYARET EDEREK İNCELEMELERDE BULUNDU.

Bakan Soylu, Koçarlı’da incelemelerde bulundu
15.01.2022
A+
A-

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Aydın ziyareti öncesinde Koçarlı’yı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Toplu açılış törenleri kapsamında Aydın’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncesinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Koçarlı’ya geldi. Bakan Soylu, beraberindeki heyet ile birlikte Koçarlı’da yapımı tamamlanan ve yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılacak olan Adnan Menderes Demokrasi Müzesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Müzedeki incelemelerin ardından ilçe merkezine geçen Bakan Soylu, vatandaşlar tarafından davul, zurna ile karşılandı. Vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet eden Bakan Soylu, daha sonra yapımı tamamlanan İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası ile belediye hizmet binasını gezerek incelemelerde bulundu.

Ziyaretler sırasında Bakan Soylu’ya Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan ve birim amirleri eşlik etti.