DOLAR
32,3484
EURO
35,0098
ALTIN
2.329,81
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Altıeylül’de Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi hizmete açıldı

AK PARTİ GENEL BAŞKAN VEKİLİ BİNALİ YILDIRIM, BALIKESİR’İN MERKEZ ALTIEYLÜL İLÇESİNDE BELEDİYE TARAFINDAN ABDÜLHAMİD HAN GELİŞİM MERKEZİ’NİN AÇILIŞINA KATILDI.

Altıeylül’de Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi hizmete açıldı
03.12.2021
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Balıkesir’in merkez Altıeylül ilçesinde belediye tarafından Abdülhamid Han Gelişim Merkezi’nin açılışına katıldı.

Altıeylül ilçesinde yapılan ve içinde meslek kursları, sosyal alanlar, sinema salonunu barındıran Abdülhamid Han Gelişim Merkezi açıldı. Mehter gösterisi eşliğinde alana gelen AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ın katıldığı törene vatandaşın da ilgisi yoğun oldu. Açılış konuşmasını yapan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, projenin 33,5 milyon TL’ye mal olduğunu kaydetti. Başkan Avcı, merkeze katkıda bulunanlara teşekkür etti. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ise, tesisi beğendiğini ifade ederek Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’ya teşekkür etti.

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım yaptığı konuşmada, “Milletimizin huzurunu bozmaya çalışanlar karşısında bu milleti bulur. İnşallah ülkemizde daha güzel günleri, daha güzel hizmetleri vermeye devam edeceğiz. Çünkü son 2 yıldır sıkıntı var. Dünyayı kasıp kavuran korona mikrobu var. Bu mikrop dünyanın düzenini bozdu. Enflasyon nedir bilmeyen ülkeler bugün yüzde7, yüzde 16 enflasyonu konuşuyor. Bütün tedarik zincirinde, mal üretiminde ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Elhamdülillah aldığımız tedbirlerle ihracatımız artmaya rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyoruz. Bizim öncelikle hedefimiz, bu sıkıntılardan kurtulmanın reçetesi yatırım, istihdam, üretim, ihracat. Dolayısı ile açığımızı kapatacağız ve daha fazla üreteceğiz. Daha fazla üreterek halkımızın refahını daha da arttıracağız. Yaşanan sıkıntılar geçicidir. Her darlığın arkasında bir ferahlık vardır. Bunları da dayanışma ile, birlik ile, beraberlik ile üstesinden geleceğiz. Bundan hiç şüphem yok. Birlikte yürüdük, bir çok sıkıntıyı dayanışma ile geride bıraktık” dedi.

Toplamda 6 Bin 400 metrekare inşaat alanına sahip olan Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi, 5 bin 700 metrekare kapalı kullanım alanıyla Altıeylül sakinlerinin hizmetinde olacak. İçerisinde sosyal market, çeşitli kurslar ve etütler, çocuk üniversitesi, 300 kişilik sinema salonu, aile danışma merkezi ve Altıeylül Belediyesi hizmet birimlerini de bulunduruyor.

Açılış töreninin ardından Genel Başkan Vekili Yıldırım, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, milletvekilleri ve bürokratlar Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’nın rehberliğinde tesisi inceledi.