DOLAR
32,3372
EURO
35,0918
ALTIN
2.308,16
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

AK Partili Başkanlardan önemli temaslar

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKANLARI İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA KATILAN YALOVALI BELEDİYE BAŞKANLARI, ÇEŞİTLİ TEMASLARDA BULUNUYOR.

AK Partili Başkanlardan önemli temaslar
24.12.2021
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde gerçekleştirilen AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantıları devam ediyor.

AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katılan Yalovalı Belediye Başkanları, çeşitli temaslarda bulunuyor.

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Termal Belediye Başkanı Sinan Acar ve Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Ankara’daki toplantı sırasında çeşitli temaslarda bulunarak kentte yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişlerinde bulundu.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Termal Belediye Başkanı Sinan Acar ve Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar ilk olarak, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile görüşme imkânı buldular. Başkanlar daha sonra AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın olmak üzere birçok parti yöneticisi ve belediye başkanlarıyla bir araya geldiler.

Belediye Başkanı toplantının ikinci gününde Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan’ı dinlediler. Ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili belediye başkanlarına hitap etti.

Sosyal belediyecilik vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam’da düzenlenen “Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısında yaptığı konuşmada, sosyal belediyecilik anlayışına dikkati çekerek, “19 yılda medeniyetimizin en önemli taşıyıcısı olarak gördüğümüz şehirlerimizi çok büyük yatırımlarla dönüştürdük, destekledik, güçlendirdik” dedi.

“Hizmetkâr olmaya geldik”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, her zaman, “Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkâr olmaya geldik. ” dediklerini aktararak “Onun için sizlerden ricam, teşkilatlarımızın ahenk içinde çalışması konusunda vereceğiniz katkılar için her birinize en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Hiçbirinizin size olan güvenimi, itimadımı, umudumu boşa çıkarmayacağınıza yürekten inanıyorum. ” dedi.

2019 seçimlerinde yayınladıkları manifestonun, asla akıldan çıkarılmaması gerektiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, manifestoyu başlıklarıyla hatırlattı.

Buna göre, şehir planlarının uzun vadeli ve hakkaniyete uygun şekilde hazırlanacağını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, altyapı ve ulaşım sorunlarının tüm şehirlerde tamamen çözüleceğini, kentsel dönüşüm çalışmalarının, bölgelerin özelliklerine ve vatandaşların ihtiyaçlarına göre yürütüleceğini dile getirdi.