DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Yağmurlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

AK Parti’li Aydemir: “AK kadronun temsilcileri olarak sorunlar yarıştırmayız, çözümlerin peşinde oluruz”

AK Parti’li Aydemir: “AK kadronun temsilcileri olarak sorunlar yarıştırmayız, çözümlerin peşinde oluruz”
09.02.2021
A+
A-

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, “Biz AK kadronun temsilcileri olarak sorunlar yarıştırmayız, çözümlerin peşinde oluruz. Sayın Kılıçdaroğlu aynaya bakıyor, arkasındaki ekibini değerlendirerek değerlendirme yapıyor, çok ayıp ediyor. Bizim adımızı geçiriyor ama hakikatte kendi milletvekillerini kast ediyor” dedi.

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir ve AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, TBMM’de basın toplantısı düzenledi. Aydemir, Kılıçdaroğlu’nun milletvekillerinin çalışmadığını ve ceplerini düşündüklerini söylediğini hatırlatarak, “Attığımız her adımda milletimizi düşünerek atıyoruz. Millet bize bunun için vazife verdi. Yaptığımız işleri küçümsemek, millete bühtandır, Sayın Kılıçdaroğlu millete iftira etmiştir. Milletin mayasına yakışmayan bir tarz sergilemiştir” dedi.

“AK Parti kurulduğundan bugüne kadar hep var olan problemleri gidermek üzere hareket etmiştir” diyen Aydemir şöyle konuştu:

“22. dönemden başlayarak, AK parti temsil görevi aldığından itibaren milletvekillerinin tamamı seçildikleri seçim bölgelerinin sorunlarını aktardırlar. Biz AK kadronun temsilcileri olarak sorunlar yarıştırmayız, çözümlerin peşinde oluruz. Sayın Kılıçdaroğlu aynaya bakıyor, arkasındaki ekibini değerlendirerek değerlendirme yapıyor, çok ayıp ediyor. Bizim adımızı geçiriyor ama hakikatte kendi milletvekillerini kast ediyor.”

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar ise, İzmir’deki sel felaketine değinerek, “İzmir’de meydana gelen sel felaketinde çok ciddi çarpıcı manzaramlar, bizleri üzen manzaralar yaşandı. Bu süreçte 52 vatandaşımız mahsur kaldı” şeklinde konuştu.

İzmir’in siyasi bir kısır döngü içinde bırakıldığını belirten Kırkpınar, “Bir takım siyasi manipülasyonlara maruz kalan bir ilimiz. Buna zaman zaman İzmir’i ziyaret eden ana muhalefet partisi lideri de şahit olmaktadır. İzmir’de alt yapı ile ilgili yatırım yapılmadı. İzmir’i çeyrek asırdan beri Cumhuriyet Halk Partili belediye yönetmiyormuş gibi, başka bir belediye yönetiyormuş gibi pişkince bu durumu idare etmeye çalıştılar” diye konuştu.