DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

2 kişinin öldüğü kazada yaralanan Bartın Belediye Başkanı göreve başladı

ANKARA’DAKİ MHP BÖLGE İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILMAK ÜZERE SEYİR HALİNDE OLAN MİDİBÜSÜN DEVRİLMESİ SONUCU MEYDANA GELEN KAZADA YARALANAN BARTIN BELEDİYE BAŞKANI CEMAL AKIN 29 GÜN SONRA YENİDEN GÖREVE BAŞLADI.

2 kişinin öldüğü kazada yaralanan Bartın Belediye Başkanı göreve başladı
01.11.2021
A+
A-

Ankara’daki MHP Bölge İstişare Toplantısına katılmak üzere seyir halinde olan midibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada yaralanan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın 29 gün sonra yeniden göreve başladı.

3 Ekim Pazar günü Ankara’da düzenlenen MHP İstişare Toplantısına katılmak üzere seyir halinde olan midibüs Bartın’ın Esenyurt mevki’inde kontrolden çıkarak devrildi. Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, MHP İl Yönetim Üyesi Murat Sevilmiş olay yerinde hayatını kaybederken devrilen midibüsteki Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik’in de aralarında bulunduğu 19 kişi yaralandı.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın tedavisi hastaneden taburcu olmasının ardından evinde devam etti. Kazadan 29 gün sonra yeniden göreve başlayan Başkan Akın’ı belediye binası girişinde çok sayıda personel ve partili karşıladı.

Başkan Akın kaza sonrası ilk mesaisi öncesinde yaptığı konuşmada, “Bir ay evvel hepinizin bildiği gibi bir kaza geçirdik. Gerçekten kaza şiddetli oldu. İki tane çok sevdiğimiz arkadaşımızı kaybettik. 14 arkadaşımız yaralandı. Rahmet-i Rahmana kavuşan arkadaşlarımızın Allah mekanlarını cennet eylesin. Onları unutacağımızı zannetmiyorum. Bende 30 günden beri tedavi görüyordum. Bugünden itibaren Allah’ın izniyle inşallah mesaimize başladık hayırlısıyla. Allah hiçbirimize böyle kazalar göstermesin. Allah hiç birimize sıkıntı vermesin. Kaza geçirdik diye de işleri bırakmamız olmazdı. İşleri yine takip etmeye çalıştık. Zaten siz layığı ile yapıyorsunuz bu işi. Allah hepimize hayırlı mesailer ve sağlık sıhhat versin. O günün bir saati bende yok, hala yok. 3 arkadaşımız şu anda Ankara’da tedavide. Allah onlara da sağlık sıhhat versin inşallah. Biz sabahın 05.00’rında kalktık. Buradan arabalara bindik. 3 tane minibüs, 25 taksi ile yola çıktık. Sadece devletin ve milletin meseleleri için istişareye gidiyorduk. Şahsi menfaatimiz yoktu. Hiçbirimizin şahsi menfaati yoktu. İnşallah Allah bizi gazilerden kılar. Rahmet-i Rahmana kavuşan arkadaşlarımıza da şehitlik nasip eder” dedi.

Başkan Akın’ın konuşmasının ardından kazada hayatını kaybeden isimler için Kur’an-ı Kerim okundu. Yapılan duaların ardından Başkan Akın engelli asansörünü kullanarak makam odasına çıkarak göreve başladı.