DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Haluk Levent, Gölbaşı’nda Paylaşım Noktası’nı ziyaret etti

PAYLAŞIM NOKTASI, İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARININ YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR. HER FIRSATTA “ATMA, PAYLAŞ” VURGUSU YAPAN GÖLBAŞI BELEDİYE BAŞKANI RAMAZAN ŞİMŞEK PAYLAŞIM NOKTASI’NDA YAPTIĞI YARDIMLAR İLE KALPLERE DOKUNAN HALUK LEVENT’İ AĞIRLADI.

Haluk Levent, Gölbaşı’nda Paylaşım Noktası’nı ziyaret etti
15.10.2021
A+
A-

Ünlü sanatçı Haluk Levent, Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde belediyenin açtığı Paylaşım Noktası’nı ziyaret etti.

Haluk Levent, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’in ev sahipliğinde Paylaşım Noktası’nın çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Giyimden eşyaya kadar her türlü malzemenin mağazada sergilenerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını anlatan Şimşek, “Her yaşta ihtiyaç sahibi vatandaşımızın giyim ihtiyacını karşılamakla birlikte, çeşitli ev eşyaları ve beyaz eşya taleplerine de yardımcı olmaya çalışıyoruz. Hayırsever vatandaşlar tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Paylaşım Noktası’na verilen ürünler, görevliler tarafından temizlendikten ve hijyen kurallarına uygun hale getirildikten sonra ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor” dedi.

Göreve başlar başlamaz hayata geçirdiği Hilal Kart projesine de vurgu yapan Başkan Şimşek, ”Gerçek ihtiyaç sahiplerine ‘nakit’ yardımını sağlayabilmek ve bu nakit desteğini Paylaşım Noktamızda kullanabilmeleri amacıyla Hilal Kart projemizi devreye soktuk. Sol elin verdiğini sağ elin görmemesi prensibi ile 31 Mayıs 2019‘dan bu zamana kadar Paylaşım Noktamız ve Hilal Kartımız ile hizmet veriyoruz. Hilal Kart’larımızın dolumlarını sağlıyoruz. Bu sayede Gölbaşılı hemşerilerimiz kartları ile marketten ne isterlerse alıyorlar” diye konuştu.

Haluk Levent, çalışmaları sebebiyle Başkan Ramazan Şimşek’e teşekkürlerini iletti.