DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Hafif Yağmurlu
20°C
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Gülüç’te üniversiteli öğrenciler gençlik şöleninde eğlendi

ZONGULDAK’IN EREĞLİ İLÇESİNE BAĞLI GÜLÜÇ BELEDİYESİ TARAFINDAN BELDEDEKİ YURTLARDA KALAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK GENÇLİK ŞÖLENİ DÜZENLENDİ.

Gülüç’te üniversiteli öğrenciler gençlik şöleninde eğlendi
06.11.2021
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediyesi tarafından beldedeki yurtlarda kalan üniversite öğrencilerine yönelik gençlik şöleni düzenlendi.

Gülüç Beldesi sahilinde yer alan sosyal tesislerde gerçekleşen şölene Gülüç Belediye Başkanı Gökhan M. Demirtaş, eşi Işıl Demirtaş, AK Parti Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Fatih Çakır, AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, belediye meclis üyeleri, Kredi Yurtlar Kurumu’na bağlı yurtların yöneticileri ile yaklaşık bin kadar üniversite öğrencisi katıldı.

Öğrencilere ekmek arası mangalda sucuk ile ayran ikramı yapılan etkinlikte öğrenciler yaklaşık 3 saat boyunca canlı müzik eşliğinde dans edip eğlendi. Etkinlik sırasında özel bir eğitim kurumu tarafından çekilişle 15 öğrenciye yüzde 75, yüzde 50 ve yüzde 25 indirim hediyesi verildi. Başkan Demirtaş etkinlikte öğrencilerle birlikte piste çıkarak oynayıp eğlenirken, üniversite öğrencilerine her türlü desteği vermeye devam edeceğini söyledi. Demirtaş konuşmasında, “Gülüç Belediyesi olarak üniversite hayatınızda ne kadar rahat ettirebilirsek ne mutlu bizlere. Belediye Başkanlığı olarak bütün sorunlarınızla yakından ilgileniyoruz. Bu ülkeyi, bu vatanı sizler kaldıracaksınız. Yarın bu ülkenin belediye başkanı, milletvekili, cumhurbaşkanı, memuru, işçisi, ev hanımı sizlerden oluşacak ve bu bayrağı sizler devralıp, sizler dalgalandıracaksınız. Ve bu uğurda bizler de sizlere ne kadar yardımcı olabiliyorsak, sizleri ne kadar huzurlu rahat bir şekilde eğitim öğretim yaptırabiliyorsak ne mutlu bizlere. Bundan sonraki etkinliklerimiz sizlerle beraber devam edecek. Bu tesisi sizler için yaptık. WİFİ ağını kuvvetlendirdik, derslerinizi burada yapabilirsiniz. Kafeteryamız sizlere hizmet etmek için açıktır. Burada her türlü imkanlardan yararlanabilirsiniz. Ben akşamları bir vatandaş olarak sizlerin yanlarına oturarak dertlerini dinliyorum. Sizler bize emanetsiniz, huzurlu bir şekilde eğitim öğretim hayatınıza devam etmenizi diliyorum.” İfadelerini kullandı.