DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Şems Trio, en sevilen Anadolu ezgilerini Sultangazililer için seslendirdi

ŞEMS TRİO, EN SEVİLEN ANADOLU EZGİLERİNİ SULTANGAZİLİLER İÇİN SESLENDİRDİ

Şems Trio, en sevilen Anadolu ezgilerini Sultangazililer için seslendirdi
27.12.2021
A+
A-

Prof. Dr. Fuat Sezgin Bilim, Kültür ve Sanat Sezonu kapsamında Sultangazi’ye konuk olan Şems Trio keyifli bir konser düzenledi. En sevilen Anadolu ezgilerini seslendiren sanatçılara Sultangazililer de sık sık eşlik etti.

Sultangazi Belediyesi, birbirinden ilgi çekici etkinlikleriyle ilçe sakinlerini kültür ve sanatla buluşturmaya devam ediyor. Dolu dolu devam eden Prof. Dr. Fuat Sezgin Bilim, Kültür ve Sanat Sezonu kapsamında birçok atölye, tiyatro gösterisi, söyleşi ve seminere imza atan belediyenin bu etkinlikleri vatandaşlardan da ilgi görüyor. Sezon kapsamında Sultangazi’ye konuk olan Şems Trio da, dinleyenlere keyifli anlar yaşatan bir konserle en sevilen Anadolu ezgilerini seslendirdi. Konsere Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’un eşi Tuba Dursun, Belediye Başkan Yardımcısı Nurcan Öztürkmen, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Baştan sona oldukça keyifli geçen konserde Sultangazililer, Anadolu kokulu ezgilere coşkuyla eşlik etti. Konser sırasında ara ara dinleyicilerle sohbet eden sanatçılar da, “Şu ana kadar düzenlediğimiz konserler arasında en yüksek enerjiyi sizlerden aldık. Teşekkür ederiz.” dediler.