DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Pamukkale Belediyesi milli şairi unutmadı

PAMUKKALE BELEDİYESİ, MİLLİ ŞAİRİ UNUTMADI. ULUSAL MARŞIMIZ İSTİKLAL MARŞI’NIN YAZARI OLAN ŞAİR MEHMET AKİF ERSOY, VEFATININ 85. YILINDA AÇILAN SERGİYLE ANILDI.

Pamukkale Belediyesi milli şairi unutmadı
24.12.2021
A+
A-

Ulusal marşımız İstiklal Marşı’nın yazarı olan şair Mehmet Akif Ersoy, vefatının 85. yılında açılan sergiyle anıldı.

Ülkemizde İstiklal Marşı yılı olarak kabul edilen 2021’in, Yazar ve Şair Mehmet Akif Ersoy’un her yönüyle anlaşılıp, anlatıldığı zengin ve anlamlı faaliyetlerle dolu olarak bir milli şuur yılı olarak geçmesi amacıyla Pamukkale Belediyesi özel bir sergi açtı.

Pamukkale Belediyesi tarafından vatandaşların yoğun olarak bulunduğu AVM’de, 20-27 Aralık Mehmet Akif Ersoy’u Anma Haftası’na özel “Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı” temalı bir sergi düzenlendi. Sergiyi gezen vatandaşlar, milli değerlerine sahip çıkan bir belediye olduğu için Pamukkale Belediyesi’ne teşekkür ettiler.