DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Okuyan şehir Pursaklar

GENÇLERİN KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞININ ARTIRILMASI AMACIYLA PURSAKLAR BELEDİYESİ TARAFINDAN YENİ BİR KAMPANYA BAŞLATILDI.

Okuyan şehir Pursaklar
26.10.2021
A+
A-

Gençlerin kitap okuma alışkanlığının artırılması amacıyla Pursaklar Belediyesi tarafından yeni bir kampanya başlatıldı.

Gençleri ve çocukları okumaya teşvik etmek için ilçeye birçok kütüphane kazandıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yeni eğitici ve öğretici projelere imza atmaya devam ediyor. Bu kapsamda Pursaklar Belediyesi tarafından başlatılan kampanya ile herhangi bir kitabı okuyup özetini getiren gençlere, bunun karşılığında yeni bir kitap hediye edilecek.

Gençlerin kitaplarla olan bağlarını daha çok kuvvetlendirmek için çalışma yürüttüklerini ifade eden Başkan Ertuğrul Çetin, çocukları teknolojik esaretten bir nebze olsun kurtarmak amacıyla böyle önemli bir kampanyayı başlattıklarını söyledi.

‘‘Sevgili Gençler, okuduğunuz herhangi bir kitabın bir sayfa özetini yazın getirin, yeni kitabınızı biz hediye edelim’’

Gençlere seslenen Ertuğrul Çetin, ‘‘Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sosyal ve kültürel hayatlarına katkı sağlamak amacıyla eğitimin her dalına destek veriyoruz. Okumak kültürel zenginlikler ile dolu bir dünyada uzun bir yolculuğa çıkmak gibidir. Biz de bu uzun yola sizlerle birlikte çıkıyoruz. Sevgili Gençler, okuduğunuz herhangi bir kitabın bir sayfa özetini yazın getirin, yeni kitabınızı biz hediye edelim’’ dedi.

Kitap okuma etkinliğine katılmak isteyen vatandaşlar, belediyenin 0 (312) 551 95 29 numaralı telefonundan ya da Pursaklar Belediyesi Yaşam Merkezi’nden bilgi alabilecek.