DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Kursiyerlere ücretsiz sinema sürprizi

VAN’IN İPEKYOLU BELEDİYESİ, MESLEK EDİNDİRME KURSLARINA KATILAN KADIN KURSİYERLER İÇİN ÜCRETSİZ SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ.

Kursiyerlere ücretsiz sinema sürprizi
03.02.2022
A+
A-

Van’ın İpekyolu Belediyesi, meslek edindirme kurslarına katılan kadın kursiyerler için ücretsiz sinema etkinliği düzenledi.

İpekyolu Belediyesi gerçekleştirdiği projelerle sosyal belediyecilik alanında farkındalık oluşturmaya devam ediyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Bostaniçi Eğitim Köşkü ve Bostaniçi TOKİ Toplum Merkezi’ndeki meslek edinme kurslarına katılan kursiyerler için sürpriz sinema etkinliği düzenlendi. Aralarında daha önce hiç sinemaya gitmeyenlerinde bulunduğu kursiyerler, vizyona yeni giren ‘İyi ki Varsın Eren’ ve ‘Örümcek-Adam’ filmini sinemada izlemenin keyfini yaşadı.

Toplamda 225 kursiyerin katılım sağladığı etkinlikte film izleme fırsatı bulan kursiyerler, kendilerine böyle bir imkanı sağladıkları için İpekyolu Belediyesi yetkililerine teşekkür etti. Katıldıkları kurslarda hem meslek sahibi olduklarını hem de sosyal aktivitelere katılma imkanı bulduklarını dile getiren kursiyerler, “Bugün bizim için çok farklı bir gün oldu. Çok farklı bir heyecan yaşıyoruz. Bir türlü gitme fırsatı bulamadığımız sinemaya gelerek, arkadaşlarımızla birlikte film izleme imkanı bulduk. Bize bu imkanı sağlayan başta İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın’a, Başkan Yardımcısı Birol Duman’a, Kadın, Aile Hizmetleri Müdürü Dr. Semra Gümüş’e ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dediler.