DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Yağmurlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

Keçiören’deki miniklere kitap sevgisi aşılanıyor

ANKARA KEÇİÖREN BELEDİYESİ, 8-12 KASIM DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASI’NDA KİTAP OKUMAYI TEŞVİK ETMEYE YÖNELİK İLÇEDEKİ KÜTÜPHANELERDE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER GERÇEKLEŞTİRİYOR

Keçiören’deki miniklere kitap sevgisi aşılanıyor
09.11.2021
A+
A-

Ankara Keçiören Belediyesi, 8-12 Kasım Dünya Çocuk Kitapları Haftası’nda kitap okumayı teşvik etmeye yönelik ilçedeki kütüphanelerde çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyor. Bu kapsamda belediye tarafından Keçiören Kalaba Anaokulu öğrencileri için Yücel Hacaloğlu Halk Kütüphanesine gezi düzenlendi. Minik öğrenciler kütüphanede Keçiören Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KEÇMEK) el sanatları öğretmenlerinin gözetiminde çeşitli şekillerde rengârenk kitap ayraçları yaptılar.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altıok ise kütüphanelerdeki etkinliklere katılan öğrencileri tebrik ederek, okuma alışkanlığının çocuk yaşta kazandırılması gerektiğine dikkati çekti.

Altınok şu değerlendirmeyi yaptı:

“Devletimizin ve milletimizin geleceği olan çocuklarımızın yolunu aydınlatacak birçok kütüphane kurduk. Kasım’ın ikinci haftasına denk gelen Dünya Çocuk Kitapları Haftası dolayısıyla minik öğrencilerimizi bu kütüphanelerimizde ağırlıyor ve onlar için birçok renkli etkinlik düzenliyoruz. Çocuklarımıza kitap sevgisini ve okuma alışkanlığını kazandırmak için sadece bu haftayla sınırlı kalmıyor, uzman öğreten kadromuzla yıl boyunca önemli projelere imza atıyoruz.”

Başkan Altınok, 11 Kasım’da Yücel Hacaloğlu Halk Kütüphanesi’ne kurulan masal çadırlarını ziyaret ederek burada bulunan miniklere masal okuyacak. Masal atölyesi ve kitap ayracı yapma etkinlikleri Yükseltepe Mehmet Doğan Kütüphanesi’nde de eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek.