DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Hafif Yağmurlu
28°C
Ankara
28°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

İpsala’da muhtarlar toplantısı yapıldı

İPSALA’DA MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI

İpsala’da muhtarlar toplantısı yapıldı
03.12.2021
A+
A-

İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör başkanlığında her ay gerçekleştirilen muhtarlar toplantısı, kurum amirleri ve muhtarların katılımıyla gerçekleştirildi.

İpsala Şehit Er Mustafa Aydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda Kaymakam Ekrem Güngör başkanlığında Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, Yenikarpuzlu Belediye Başkanı Ufuk Atalay, Esetçe Belediye Başkanı Cemal Deniz, merkez ve köy muhtarları, daire amirlerinun katılımıyla yapılan toplantıda, köy ve mahallelerin sorunları ve muhtarların talepleri değerlendirildi.

Toplantıda, bir önceki ayda ele alınan konulara değinilerek, gelinen nokta ve sonuçlanan işler değerlendirilerek gündemdeki konuların en hızlı şekilde çözüm yolları konuşuldu. Muhtarlar ise sorumlu bulundukları mahalleleri ve köyleri ile ilgili sıkıntıları belediye başkanları ve kurum müdürlerine aktardı. Muhtarların dile getirdikleri dilek, talep ve öneriler kurum müdürleri tarafından not alınarak, çözümü için ilgili resmî kurumlara iletildi. Toplantı, karşılıklı istişarelerin ardından sona erdiği belirtildi.

Toplantının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Ankara ili Çubuk İlçesinde Yıldırım Evci Mahallesi’nde oluşturulan hatıra ormanında İpsala ilçesinde görev yapan muhtarlar adına dikilen fidanlar için gönderilen sertifikalar Kaymakam Ekrem Güngör tarafından verildi.