DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Canik “Tam Bana Göre Festival” için Ankara’da

GENÇLERİN İLGİSİNİ ÇEKECEK PEK ÇOK ETKİNLİĞİN YER ALDIĞI FESTİVALDE KONSERLER, SERGİ ALANLARI, DENEYİM ALANLARI, ATÖLYELER, VR ETKİNLİKLER, SERTİFİKALI EĞİTİMLER, E-LEARNİNG EĞİTİMLERİNE GİRİŞ İMKÂNI, ETNOSPOR, SÜRPRİZ YAZARLARLA SÖYLEŞİLER, SAHAFLAR VE YAYINCILAR, KONFERANSLAR, ÖZEL LEZZETLER VE BİRBİRİNDEN İLGİNÇ STANTLARIN YER ALDIĞI BİLDİRİLDİ. TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDAN GELEN BELEDİYELERİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ‘TAM BANA GÖRE FESTİVAL’ ALANINI CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN DA ZİYARET EDECEĞİ ÖĞRENİLDİ.

Canik “Tam Bana Göre Festival” için Ankara’da
16.11.2021
A+
A-

Canik Belediyesi, 16-21 Kasım tarihleri arsında Başkent Millet Bahçesi’nde gerçekleşecek olan ‘Tam Bana Göre Festival’e iştirak etti.

Gençlerin ilgisini çekecek pek çok etkinliğin yer aldığı festivalde konserler, sergi alanları, deneyim alanları, atölyeler, VR etkinlikler, sertifikalı eğitimler, e-learning eğitimlerine giriş imkânı, etnospor, sürpriz yazarlarla söyleşiler, sahaflar ve yayıncılar, konferanslar, özel lezzetler ve birbirinden ilginç stantların yer aldığı bildirildi. Türkiye’nin dört bir yanından gelen belediyelerin katılımıyla gerçekleştirilecek ‘Tam Bana Göre Festival’ alanını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da ziyaret edeceği öğrenildi.

“Gençler farklı ufuklara yelken açacak”

İlçede ikamet eden 15-25 yaş aralığındaki gençler arasından Canik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından çekilişle belirlenen 38 kişilik otobüs kafilesi ‘Tam Bana Göre Festival’e katılmak üzere Ankara’ya gitti. Festivale katılacak gençlerin farklı kültürlere tanıklık ederek burada farklı deneyimler elde edeceklerini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Festivale katılan gençlerimiz çok şanslılar. Çünkü farklı illerden gelecek olan gençler burada birbirleriyle etkileşim halinde olacaklar. Farklı dünyaları keşfetmiş olacaklar. Farklı ufuklara yelken açacaklar” diye konuştu.

Canik Belediyesi’nin Gençlere Yönelik Projeleri Tanıtılacak

Başkan Sandıkçı, Türkiye’nin farklı illerindeki belediyelerin katıldığı festivalde Canik Belediyesi’nin ulusal ve uluslararası alanda ödüller kazandığı Mevlana Eğitim-Kültür ve Yaşam Kampüsü Projesi, Gençlerle Sürdürülebilir Çevre Projesi (Sıfır Atık Köyü, Canik Orman Okulu), Canik Meslek Edindirme Kursları (CAMEK), Model Roket Eğitimi Projesi gibi projelerinin de tanıtıldığını dile getirdi.

Altı gün boyunca Ankara Başkent Millet Bahçesi’nde devam edecek olan festivale 15-25 yaş arasındaki tüm gençler davet edildi.