DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Çameli Belediyesi standına 9. Antalya Şehircilik Teknolojileri Fuarı‘na yoğun ilgi

AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ’YLE İŞ BİRLİĞİNDE DÜZENLENEN 9. ŞEHİRCİLİK TEKNOLOJİLERİ FUARI VE YEREL YÖNETİMLER SEMPOZYUMU’NDA KURDUĞU STANDIYLA GÖZ DOLDURDU.

Çameli Belediyesi standına 9. Antalya Şehircilik Teknolojileri Fuarı‘na yoğun ilgi
15.11.2021
A+
A-

Akdeniz Belediyeler Birliği Türkiye Belediyeler Birliği’yle iş birliğinde düzenlenen 9. Şehircilik Teknolojileri Fuarı ve Yerel Yönetimler Sempozyumu’nda kurduğu standıyla göz doldurdu.

Çameli Belediyesi İlçeye kazandırdığı hizmetleri anlatmak ve projeler hakkında bilgi vermek amacıyla kurduğu stant görücüye çıktı. Belediyeler, kamu kurum ve kuruluşları, kooperatifler, mimarlar, çevre düzenlemecileri, tedarikçi ve tüketiciyi bir araya getiren fuarda Çameli Belediye Standı Türkiye Belediyeler Birliği sekreteri Dr. Birol Ekici Akdeniz Belediyeler Birliğine üye olan Belediye Başkanları ve vatandaşlar tarafından ziyaret edildi.

Çameli Belediyesinin standına gelen katılımcılara Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ilçede gerçekleşen ve devam eden projeler, Turizm Çalışmaları anlatıldı merak edilen soruları yanıtladı. Ulaşım araçları, geçiş ve aktarma sistemleri, kent mobilyaları, park ve bahçe düzenlemeleri, bahçe süs bitkileri, peyzaj, altyapı spor malzemeleri, güvenlik, yangın ve iş sağlığı başta olmak üzere “İnsan ve çevre” temalı çalışmalar sergilendi. Yerel yönetimlerin de yer aldığı fuarda stantlara ek olarak paneller ve toplantılar yapıldı, sosyal ve kültürel belediyecilik konularındaki güncel gelişmeler irdelendi.

9. Antalya Expo City Şehircilik ve Teknoloji Fuarı hakkında bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Cengiz Arslan “Belediye olarak ilçemizi en iyi şekilde her platformda tanıtmaya devam ediyoruz fuarlar bizim çok önemli İlçemizi her yönüyle tanıtma fırsatı bulduk Bu kapsamda 11-13 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen 9. Antalya Expo City Şehircilik ve Teknoloji Fuarı’nda ilçemizi genel anlamda tanıttık standımızı ziyaret eden Başta Türkiye Belediyeler Birliği sekreteri Dr. Birol Ekici, Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü olmak üzere Tüm Belediye Başkanlarımıza, tedarikçilere ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.