DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Yağmurlu
20°C
Cuma Çok Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

Bekirde Kültür ve Sanat Evi kursiyerleri hünerlerini sergiledi

AKDENİZ BELEDİYESİNE BAĞLI BEKİRDE KÜLTÜR VE SANAT EVİNDE DÖNEM SONU ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ. ETKİNLİKTE KURSİYERLERİN DİKKAT ÇEKEN EL EMEĞİ ÜRÜNLERİ SERGİLENİRKEN, ÇOCUKLARIN HALK OYUNLARI GÖSTERİLERİ DE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ.

Bekirde Kültür ve Sanat Evi kursiyerleri hünerlerini sergiledi
25.08.2021
A+
A-

Akdeniz Belediyesine bağlı Bekirde Kültür ve Sanat Evinde dönem sonu etkinliği düzenlendi. Etkinlikte kursiyerlerin dikkat çeken el emeği ürünleri sergilenirken, çocukların halk oyunları gösterileri de büyük ilgi gördü.

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Kültür ve Sanat Evleri ilçenin kültürel ve sanatsal gelişimi noktasında çalışmalarının karşılığını dönem sonu etkinlikleri ile süslüyor. Bu bağlamda emeklerini beğeniye sunmak adına Bekirde Kültür ve Sanat Evinde kursiyerlerin dönem sonu temalı sergisi, okul öncesi etkinlik sınıfının defilesi, giyim ve el sanatları sınıfının çalışmaları ile Çay Kültür ve Sanat Evi halk oyunları sınıfının dans gösterisi sahnelendi.

Göreve geldikleri günden bu yana hem kadın hem de çocuklar için eğitimden kültüre, spor ve sanattan, eğlenceye birçok yeni ve farklı çalışmalara imza attıklarını kaydeden Akdeniz belediye Başkanı Muhammet Mustafa Başkan Gültak, “Aynı azimle yolumuza devam ediyoruz. Kadınlar ve çocuklarımız her daim önceliğimizdir. Kadınlarımızın kendi ayakları üstünde durmaları, çocuklarımızın içlerindeki cevheri keşfetmelerine fırsat sağlayacağız. Bu vesile ile Kültür ve Sanat Evlerimizde emek veren tüm kadınlarımızı ve çocuklarımızı kutlar; başarılarının daim olmasını dilerim” dedi.