DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Parçalı Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Bağcılar Belediyesi’ndeki kütüphaneye yoğun ilgi

BAĞCILAR BELEDİYESİ BU YIL HİZMETE AÇILAN BİNASINDA KLASİK KÜTÜPHANE ANLAYIŞININ DIŞINDA ÖZEL OLARAK TASARLANAN VE İÇİNDE 8 BİN KİTABIN YER ALDIĞI MODERN KÜTÜPHANE YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR. BELEDİYEYE GELEN İLÇE SAKİNLERİ, BİR YANDAN ÇAYLARINI YUDUMLARKEN BİR YANDAN DA KİTAP OKUMANIN TADINI ÇIKARIYOR.

Bağcılar Belediyesi’ndeki kütüphaneye yoğun ilgi
21.10.2021
A+
A-

Bağcılar Belediyesi bu yıl hizmete açılan binasında klasik kütüphane anlayışının dışında özel olarak tasarlanan ve içinde 8 bin kitabın yer aldığı modern kütüphane yoğun ilgi görüyor. Belediyeye gelen ilçe sakinleri, bir yandan çaylarını yudumlarken bir yandan da kitap okumanın tadını çıkarıyor.

Bağcılar Belediyesi eğitim ve kültür hizmetleri kapsamında sürdürdüğü çalışmalar kapsamında yeni bir projeyi hayata geçirdi. Bu çerçevede Bağcılar Belediyesi başkanlık binasında modern şekilde inşa edilen kütüphane faaliyet göstermeye başladı. Kütüphanede; Felsefe, Psikoloji, Doğa Bilimleri, Matematik, Teknoloji, Sanat, Edebiyat, Tarih gibi birçok alanda yazılmış toplam 8 bin eserin yanında gazete ve dergi gibi süreli yayınlar da yer alıyor. İşlem yapmak veya ziyaret için belediyeye gelen vatandaşlar, kütüphanede kitap okuyarak veya araştırma yaparak zaman geçiriyor. Kitap sevdalılarını cezbeden kütüphanede çay, kahve ve içecek ikramı da ücretsiz olarak yapılıyor.

Mola vermek için kütüphaneye uğrayabilirler

Sıra dışı bir tasarıma sahip olan okuma salonunun ilçeye hayırlı olmasını dileyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Hemşerilerimiz belediyeye geldiklerinde işlerini tamamladıktan sonra bir mola vermek için kütüphanemize uğrayabilirler. İkramlarımız eşliğinde kitap okuyarak hem dinlenecek hem de yararlı zaman geçirecekler. Özellikle gençlerimiz için çok güzel bir kültür hizmeti” dedi.

İlk günden itibaren yoğun ilgi gören kütüphane hafta için 08.30 ile 17.00 saatleri arasında açık olacak.