DOLAR
32,5209
EURO
34,7395
ALTIN
2.491,79
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
20°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Zabıta Dairesi Başkanı Duman’dan 3 ilçeye inceleme

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRESİ BAŞKANI MUSTAFA DUMAN, GÜVENLİK ŞUBE MÜDÜRÜ SELÇUK BOZKURT İLE BİRLİKTE SELENDİ, KULA VE TURGUTLU İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİ. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HİZMET BİRİMLERİNDE GÖREVLİ PERSONELLERLE GÖRÜŞEN HEYET, İLÇE BELEDİYELERİNDEN TEMSİLCİLERLE DE BİR ARAYA GELDİ.

Zabıta Dairesi Başkanı Duman’dan 3 ilçeye inceleme
16.12.2021
A+
A-

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman, Güvenlik Şube Müdürü Selçuk Bozkurt ile birlikte Selendi, Kula ve Turgutlu ilçelerini ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Hizmet Birimlerinde görevli personellerle görüşen heyet, ilçe belediyelerinden temsilcilerle de bir araya geldi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman, Güvenlik Şube Müdürü Selçuk Bozkurt, Selendi programında ilk olarak Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Önder Baştürk’ü ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hikmet Çalışkan da yer aldı. İlçede görevli zabıta ve güvenlik görevlileri ile bir toplantı gerçekleştiren Duman ve Bozkurt; ziyaret kapsamında Selendi Belediyesi Zabıta Müdürü Emrah Gücer’le yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Zabıta Dairesi Başkanlığı heyeti Selendi’nin ardından Kula ilçesini ziyaret etti. Kula Muhtarlık İşleri Müdürü Faik Şentürk, zabıta personelleri ve güvenlik görevlileri ile görüşen heyet, Kula Terminalindeki güvenlik görevlilerini de ziyaret etti. MASKİ ilçe personelleri ile görüşen heyet, esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Duman ve Bozkurt, Kula Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Ulu ziyareti ile Kula programını noktaladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman, Güvenlik Şube Müdürü Selçuk Bozkurt, ziyaret programları kapsamında son olarak Turgutlu Irlamaz Alanında görev yapan güvenlik ve zabıta personelleri ile bir araya geldi. Yapılan iş ve işlemlere ilişkin bilgiler alan Duman ve Bozkurt, personellere çalışmalarında kolaylıklar diledi.