DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Yolun ortasına hafriyat döküp kaçtı

ARNAVUTKÖY’DE GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE BİR SOKAĞA GELEN HAFRİYAT KAMYONU DORSESİNİ AÇARAK BÜTÜN HAFRİYATI SOKAĞIN ORTASINA DÖKÜP KAÇTI. BİR VATANDAŞ O ANLARI ANBEAN KAYDEDERKEN, HAFRİYAT KAMYONU ŞOFÖRÜNÜ NE YAPTIYSA DURDURAMADI, POLİS EKİPLERİ KAÇAK HAFRİYATÇILARI YAKALAMAK İÇİN ÇALIMA BAŞLATTI.

Yolun ortasına hafriyat döküp kaçtı
18.10.2021
A+
A-

Arnavutköy’de geçtiğimiz günlerde bir sokağa gelen hafriyat kamyonu dorsesini açarak bütün hafriyatı sokağın ortasına döküp kaçtı. Bir vatandaş o anları anbean kaydederken, hafriyat kamyonu şoförünü ne yaptıysa durduramadı, Polis ekipleri kaçak hafriyatçıları yakalamak için çalıma başlattı.

Arnavutköy Taşoluk Mahallesi sakinlerinden olan Sincar Çatal evinin balkonundan dışarıya bakarken, sokağa giren kamyonun sürücüsünün hafriyat yükünü bir binanın yanındaki boş arsaya döktüğünü fark etti. Çatal, seslenerek hafriyat kamyonu sürücüsünü durdurmaya çalışsa da bunda başarılı olamadı. Tepkilere aldırmayan sürücü, hafriyatın bir kısmını boş arsaya, geriye kalanını yola boşaltarak kaçtı. Damperi açık bir şekildeki kamyonuyla kaçan şoförün o anları Sincar Çatal tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Polis her yerde kaçak hafriyatı döktükten sonra sokaktan uzaklaşan hafriyat kamyonunu aramaya başladı. Güvenlik kameraları tek tek incelendi detaylı çalışma başlatıldı.

Yaşananlarla alakalı konuşan mahalle sakini Ceyhun Zengin, “Biz burada oturuyorduk üst mahalleye çıktık bir şeyler almak için geri geldiğimizde binalardan birilerinin bağırdığını duyduk bir baktık ki bir kamyon hızla uzaklaşıyor. Bugün de belediye ekipleri sabah saatlerinde geldi sokağı temizledi” şeklinde konuştu.