DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

Yeşilhisar, şehitler için İstiklal Marşı okudu

YEŞİLHİSAR İLÇESİNDE İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜNÜN 100. YILI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA İLÇENİN YÖNETİCİLERİ VE YEŞİLHİSARLILAR BİR VİDEO HAZIRLAYARAK HEP BİRLİKTE ŞEHİTLER İÇİN İSTİKLAL MARŞI OKUDULAR.

Yeşilhisar, şehitler için İstiklal Marşı okudu
12.03.2021
A+
A-

Yeşilhisar İlçesinde İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. Yılı etkinlikleri kapsamında ilçenin yöneticileri ve Yeşilhisarlılar bir video hazırlayarak hep birlikte şehitler için İstiklal Marşı okudular.

Yeşilhisar Değerleniyor Projesi kapsamında vefa ayı etkinliklerinde şehitlere vefa konulu bir video hazırlandı. Videoda ilçe kaymakamı, belediye başkanı, kamu kurumları amirleri, şehit aileleri, gaziler, siyasi parti ilçe başkanları, esnaf ve ziraat odaları başkanları, esnaflar, çiftçiler, din görevlileri, muhtarlar, öğretmenler ve öğrenciler, ilçenin en küçük şiir okuyucusu ve en yaşlı vatandaşı hep birlikte İstiklal Marşının on kıtasını okudular.

Büyük ilgi gören videoda, ilçenin tarihi ve doğal güzellikleri de sergilendi.

Projeyle ilgili bilgiler paylaşan Yeşilhisar Kaymakamı Fatih Bayram; “Yeşilhisar Değerleniyor Projesi’nde her ay bir değerimizi işliyoruz. “Vefa” değeri etkinlikleri ile İstiklal Marşımızın kabulünün 100. Yılı etkinliklerinin birleşmesi nedeniyle böyle güzel bir proje tasarladık. Şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve İlçenin her kesiminden diğer vatandaşlarımızın katılımıyla çok anlamlı bir videoya dönüştü. Katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyor, Aziz Şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.