DOLAR
32,3292
EURO
35,0378
ALTIN
2.280,52
BIST
8.996,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Açık
24°C

Tuzla’da 2’inci kurumlar arası voleybol turnuvası başladı

TUZLA BELEDİYESİ VE İSTANBUL AVRASYA GAZETECİLER DERNEĞİ İŞBİRLİĞİ İLE DÜZENLENEN 2’İNCİ KURUMLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI.

Tuzla’da 2’inci kurumlar arası voleybol turnuvası başladı
07.12.2021
A+
A-

Tuzla Belediyesi ve İstanbul Avrasya Gazeteciler Derneği işbirliği ile düzenlenen 2’inci Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası başladı. Turnuva, Tuzla siyaseti ve kamu kurumlarının temsilcilerin katılımı ile oynanan voleybol maçı ile başladı.

Sporu ve sporcuyu desteklemek amacıyla Tuzla’da farklı spor branşlarında turnuvalar düzenleyen Tuzla Belediyesi, İstanbul Avrasya Gazeteciler Derneği işbirliği ile 2’inci Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası düzenledi. Turnuvanın açılışı Tuzla Mehmet Tekinalp Spor Salonu’nda özel bir maça ev sahipliği yaptı. Düzenlenen açılış maçında Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, siyasi partilerin Tuzla İlçe Başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri yer aldı. Dostluk havasında geçen maçın hava atışını Tuzla Kaymakamı Ali Akça yaptı. Tuzla’da bulunan kurumların katıldığı turnuva rekabetçi müsabakalara ev sahipliği yapacak. Tuzla siyasetinin açılış maçı nedeniyle bir araya gelmesini değerlendiren Başkan Yazıcı,” Siyasette hizmet ve rekabet vardır ama rekabet hizmette olacaktır. Burada karşılıklı takımları kurduk, hep beraber rekabeti ortaya koyduk. Sonuçta kazanmak vardı kazandık. Mühim olan hedefi kilitlenmekti. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“Birlik ve güzellik içerisinde güzel bir turnuva düzenleniyor”

Açılış maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Güzel bir turnuva düzenleniyor bu turnuvanın ilk maçında bir gösteri maçıyla yapıyoruz. Bütün siyasi partilerdeki arkadaşlarımız, ilçe başkanlarımız ve bürokrasideki arkadaşlarımız, müdür beylerle beraber güzel bir karşılaşma oldu. Kimin kazandığı önemli değil dostluk kazanacak, ama biz kazandık hatırlatayım. Kurumsal olarak ikincisi düzenlenen bu turnuvayla Tuzla’da ki birlik beraberliğimizi her zaman arttırmaya çalışacağız. Sporun birleştirici ve kardeşliği ortaya koyan güzel yapısını hep beraber değerlendiriyoruz. Kaymakam Bey’in de hava atışını yapması çok anlamlı oldu. Katılan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av. Talha Tayfur,” Bu güzel organizasyonu gerçekleştiren İstanbul Avrasya Gazeteciler Derneği’ne çok teşekkür ediyoruz. Bugün burada bu güzel turnuvanın açılışını yaptık. Kamu kurum müdürlerimiz, belediye başkanımız, siyasi partilerimizin temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileriyle hep beraber dostça, kardeşçe bir mücadele sergiledik iyi olan kazandı.” dedi.