DOLAR
18,8752
EURO
19,9090
ALTIN
1.099,08
BIST
5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Çok Bulutlu
18°C
Ankara
18°C
Çok Bulutlu
Pazartesi Çok Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Çok Bulutlu
16°C
Perşembe Çok Bulutlu
15°C

Turizm ilçesinde park sorununa çözüm aranıyor

BOLU’NUN TURİZM YÖNÜNDEN ZENGİN İLÇELERİNDEN MUDURNU’DA PARK SORUNUNA ÇÖZÜM BULMAK İÇİN YAYA KALDIRIMLARINA DUBA KONULDU.

Turizm ilçesinde park sorununa çözüm aranıyor
02.11.2021
A+
A-

Bolu’nun turizm yönünden zengin ilçelerinden Mudurnu’da park sorununa çözüm bulmak için yaya kaldırımlarına duba konuldu.

Bolu’nun önemli turizm kaynaklarına sahip olan ve turistlerin yoğun olarak tercih ettikleri Mudurnu ilçesinde vatandaşların araçlarını yaya kaldırımlarına gelişi güzel park etmesi uzun yıllardır çözülemeyen park sorununa sebep oldu.

İlçenin tek ana yol güzergahı olan Ankara caddesi üzerine konulan plastik dubalar ile yol çift yönlü olarak ikiye ayrıldı. Yolun ikiye ayrılmasıyla birlikte yaya kaldırımına park edilen araçlardan dolayı trafiğin akmaması için belediye tarafından yaya kaldırımlarına da dubalar yerleştirildi.

Park sorununu çözmek için yapılan çalışmaya rağmen, esnafların da istemediği yaya kaldırımlarına konulan dubaların bir kısmının kırıldığı görüldü.