DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Yağmurlu
18°C

Talas’ta hizmet kalitesi hep yüksek

TALAS BELEDİYESİ’NİN VATANDAŞLARA SUNDUĞU HİZMETİN KALİTESİNİ ARTIRMAK AMACIYLA HER YIL TÜRK STANDARTLARI ENSTİTÜSÜ (TSE) TS EN ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ KAPSAMINDA YAPILAN İÇ TETKİK TOPLANTISI BAŞLADI.

Talas’ta hizmet kalitesi hep yüksek
14.12.2021
A+
A-

Talas Belediyesi’nin vatandaşlara sunduğu hizmetin kalitesini artırmak amacıyla her yıl Türk Standartları Enstitüsü (TSE) TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi kapsamında yapılan iç tetkik toplantısı başladı.

Belediye Meclis Salonu’nda yapılan bilgilendirme toplantısına Talas Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Güngör, birim müdürleri ve tetkik görevlileri katıldı. Toplantının açılışında konuşan Kalite Yönetim Sistemi Birim Sorumlusu Mehmet Ali Çetinkaya iç tetkikle ilgili bilgiler vererek, “Her yıl iki kez iç tetkik toplantısı yapıyoruz. Bu yılki ikinci tetkikimiz bugün başlayıp gelecek hafta çarşamba günü sona erecek. Belediyemizde TSE İç Tetkik Belgesi olan 34 personelimiz var. Bu da iyi bir sayı. Tetkiklerde hassas görevler, risk formları ve kalite hedefleri üzerinde durulması gerekli” dedi.

Daha sonra konuşan Talas Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Güngör ise, Talas Belediyesi’nde 15 yıldır kaliteli hizmet için çalışıldığını belirterek, “2006 yılından beri emek verilmiş, göreve geldiğimizden beri de bütün kurumsallık ilkeleri doğrultusunda Mustafa Yalçın başkanımızın da hassasiyetleri kapsamında Kalite Yönetim Sistemi’ni önemsedik. Birimlerimiz değişiyor, yönetmelikleri değişiyor. Bununla beraber kalite yönetim sistemi prosesleri güncelleniyor. Bu güncellemeleri takip etmemiz gerekiyor” diye konuştu.

“Bu sistem belediyemizde iyi işliyor” diyen Başkan Yardımcısı Güngör, “Kurumsallaşma noktasında her zaman daha iyiye doğru ilerliyoruz. Bu konuda hepinize teşekkür ediyorum. Birimlerimizden hizmet alan vatandaşlarımızdan memnuniyetini her daim duyuyoruz. İşleyişimizin iyi olduğunu, hızlı olduğunu, ciddi emeklerin olduğunu biliyoruz. Bunun da karşılığını alıyoruz. Yeterli mi? Değil. Hedefimiz her zaman daha iyiye ulaşmak” ifadelerini kullandı.