DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
19°C
Ankara
19°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Çok Bulutlu
18°C
Çarşamba Çok Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
19°C

Susuz 5 mahalle için Karalar Kozan’a geldi

ADANA’NIN KOZAN İLÇESİNDE 15 GÜNDÜR SU OLMADIĞI İÇİN ZOR GÜNLER GEÇİREN VATANDAŞLARIN DÜN SOKAĞA ÇIKMASININ ARDINDAN ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ZEYDAN KARALAR KOZANA GELEREK AĞLIBOĞAZ VE TÜRKELİ MAHALLELERİNDE SU SORUNU YAŞAYAN VATANDAŞLARI DİNLEDİ.

Susuz 5 mahalle için Karalar Kozan’a geldi
19.07.2021
A+
A-

Adana’nın Kozan ilçesinde 15 gündür su olmayan mahalleleri ziyaret eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, vatandaşları dinledi.

Özellikle Ağlıboğaz, Türkeli ve Bağlar, Çanaklı ve Tufanpaşa Mahallesinde yaz aylarında yaşanan su sıkıntısı nedeni ile bayrama susuz giren vatandaşlar dün Türkeli Mahallesinde muhtarlar ile birlikte basın açıklaması yaparak tepki göstermişti.

Karalar, bu açıklamanın ardından Kozan’a gelerek mahalleleri gezdi. Ağlıboğaz Mahallesine gelen Karalar, Ağlıboğaz, Türkeli, Bağlar ve diğer mahallelerde yaşanan su sıkıntısının 30 yıldan bu yana devam ettiğini kaydeden Z Yedigöze su projesi ile bu sorunların hepsinin ortadan kalkacağını, bu işin de yaklaşık 3 yıl sonra gerçekleşebileceğini ifade etti. Bu yıl çok az yağış olduğunu belirten Karalar, sorunların çözümü noktasında çalışma yürüttüklerinin altını çizdi.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ve ilçe protokolü de Adana Büyükşehir belediye Başkanı ile birlikte vatandaşları dinledi.