DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Şile Belediyesi, Dünya Temizlik Günü’nde çevre gönüllüleri ile bir araya geldi

ŞİLE BELEDİYESİ, DÜNYA TEMİZLİK GÜNÜ’NDE ÇEVRE GÖNÜLLÜLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Şile Belediyesi, Dünya Temizlik Günü’nde çevre gönüllüleri ile bir araya geldi
18.09.2021
A+
A-

Şile Belediyesi, ‘Dünya Çevre Temizlik Günü’nde ‘Temiz Çevre, Temiz Gelecek’ sloganıyla farkındalık oluşturmak için atık toplama etkinliği düzenledi. Çevre gönülleri ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte açıklama yapan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Temizlik konusunda kalıcı bir farkındalık oluşmasını istiyoruz” dedi.

Şile Belediyesi 18 Eylül Dünya Çevre Temizlik Günü’nde farkındalık oluşturmak amacıyla atık toplama etkinliği düzenledi. Etkinlikte, çevre gönüllüsü vatandaşlar ve Şile Belediyesi çalışanları Kumbaba mahallesinde yer alan Rokethane Mevkiinde çevre temizliği çalışması gerçekleştirdi. Etkinliğe, Şile Belediyesi çalışanlarının yanı sıra sivil toplum örgütleri, öğrenciler, çevre gönüllüleri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

‘Temiz çevre, temiz gelecek’

Şile Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün, “Çevre Temizlik Günü” dolayısıyla “Temiz Çevre, Temiz Gelecek!” söylemiyle, Kumbaba Rokethane Mevkii’nde gerçekleştirdiği ve birçok sivil toplum kuruluşunun da destek verdiği etkinlikte, yeşil alanların, ormanlık bölgelerin ve sahillerin temiz bırakılmasının önemi vurgulandı.

Başkan Ocaklı: “Temizlik konusunda kalıcı farkındalık oluşmasını istiyoruz”

Çevre Temizlik Günü dolayısıyla açıklama yapan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, etkinliğin çevre temizliğinin ne kadar önemli olduğunu vatandaşlara hatırlatmak için düzenlendiğini belirterek, “Bugün Şile Belediyesi olarak Türkiye’nin her köşesinde düzenlenen “Dünya Temizlik Günü” kampanyasıyla doğaya katkı sağlamak isteyen vizyoner ruha sahip kişilerin farkındalık oluşturmasına eşlik ettik. Şile’de çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturmak, çöp kirliliğini yenmek ve yaşanabilir yarınlar için çok çalışmaktayız. Şile Belediyesi her birimiyle temizlik konusunda üstüne düşeni fazlasını yapıyor. Biz sıfır atık hedefiyle sürekli çalışan, gayret sarf eden bir belediyeyiz. Bugünkü etkinliğimizin de temizlik konusunda kalıcı bir farkındalık oluşturmasını istiyoruz” dedi.