DOLAR
32,5336
EURO
34,7579
ALTIN
2.488,21
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

Selçuk Kent Konseyi Kadın Meclisinin yeni başkanı belli oldu

SELÇUK KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİNİN GENEL KURUL TOPLANTISINDA İKİ ADAY YARIŞIRKEN, AYŞE KAÇER KADIN MECLİSİNİN YENİ BAŞKANI OLDU.

Selçuk Kent Konseyi Kadın Meclisinin yeni başkanı belli oldu
23.12.2021
A+
A-

Selçuk Kent Konseyi Kadın Meclisinin genel kurul toplantısında iki aday yarışırken, Ayşe Kaçer kadın meclisinin yeni başkanı oldu.

Selçuk Kent Konseyi Kadın Meclisinin merakla beklenen genel kurul toplantısı yapıldı. Genel kurulda, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ve kadın başkan yardımcıları da oy kullandı. Genel kurulda, Ayşe Kaçer ve mevcut başkan Fatma Kılınç yarıştı. Oylama sonucunda Selçuk Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ayşe Kaçer oldu.

Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel de genel kurulda bir konuşma yaparak, “Kadınlar seçime girerse nasıl naif bir seçim olurmuş, bunu bize gösteren her iki adaya da teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Ceritoğlu Sengel, “Kadın meclisimiz derken aslında ellerini attıkları her işten başarıyla çıkan bir gruptan bahsediyoruz. Kimin olduğu değil, bundan sonra hep beraber yol yürüyebilmek önemli. Bundan sonra Efes Selçuk’a dair yapabileceklerimiz ve yaptıklarımıza dair de altlığı dolu işler oluşturmak önemli” dedi. Başkan Sengel bugüne kadar yaptıkları çalışmalar için Fatma Kılınç ve yönetim kurulu üyelerine de teşekkür etti.

Yaşanan ekonomik sıkıntının kadınları etkilediğine de değinen Başkan Ceritoğlu Sengel, şöyle devam etti:

“Tandır Evi’mizi kurduk, kadınlara para kazandıralım dedik. Ekmeğimizi bölüşüyoruz’ dedik. O sıraya girenlerin çoğu kadın. Kadınlara çok iş düşen ve kadınlara el uzatılması gereken bir dönemden bahsediyoruz. Biz bir şekilde hayatın içine girebilmek zorundayız; ancak Filiz Ceritoğlu Sengel belediye başkanı olarak tek kişi. Bu işin içerisinde her yerde görev alan her kadına iş düşüyor. Efesli Bebeler ile mama ve bez desteği veriyoruz. Ben kent konseyi kadınlarını da işin içinde görmek istiyorum. Görmediğimiz kadınları da, evleri de görebilsin istiyorum. Ya da biz ekonomiye birilerini dahil etmek istiyoruz. Kooperatiflerle ortak çalışabilsin, ulaşamadıklarımıza ulaşabilsin istiyoruz. Bu anlamda başkan kim olursa olsun keyifli bir çalışma süreci geçireceğimize eminim. Seçilen bir kişi olacak, yürüyen her iki adayımız olacak. Bizim için en büyük mutluluk bu.”