DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Şehzadeler Belediyesi projelerini faaliyete geçiriyor

ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI ÖMER FARUK ÇELİK, AMATÖR SPOR KULÜPLERİ TESİSİ İLE SANCAKLIİĞDECİK ÇOK AMAÇLI SALON VE YENİLEME ALANI PROJELERİNİN DEVAM ETTİĞİNİ, SELİMŞAHLAR HALI SAHA VE AÇIK DÜĞÜN SALONU PROJESİNİN İSE TEMELİNİN ATILDIĞINI SÖYLEDİ. BAŞKAN ÇELİK, 2 MİLYON 112 BİN 200 TL’YE MAL OLACAK, SANCAKLIBOZKÖY MAHALLESİNE KAZANDIRACAKLARI ÇOK AMAÇLI SALON, AÇIK DÜĞÜN SALONU, BÜFE VE ÇEVRE DÜZENLEMESİNİ İÇEREN PROJENİN İSE İHALESİNİN YAPILARAK EN KISA SÜREDE TEMELİNİN ATILACAĞINI BELİRTTİ.

Şehzadeler Belediyesi projelerini faaliyete geçiriyor
06.04.2021
A+
A-

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Amatör Spor Kulüpleri Tesisi ile Sancaklıiğdecik Çok Amaçlı Salon ve Yenileme Alanı Projelerinin devam ettiğini, Selimşahlar Halı Saha ve Açık Düğün Salonu projesinin ise temelinin atıldığını söyledi. Başkan Çelik, 2 milyon 112 bin 200 TL’ye mal olacak, Sancaklıbozköy Mahallesine kazandıracakları Çok Amaçlı Salon, Açık Düğün Salonu, Büfe ve Çevre Düzenlemesini içeren projenin ise ihalesinin yapılarak en kısa sürede temelinin atılacağını belirtti.

Şehzadeler Belediyesi nisan ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Ömer Faruk başkanlığında yapıldı. Başkan Çelik, Meclis’te belediyenin geçtiğimiz ay yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Muhtarların elektrik faturalarını belediye ödüyor

Başkan Çelik, muhtarlık binalarının elektrik faturalarını Şehzadeler Belediyesi’nin ödeyeceğini belirterek şöyle konuştu: “İlçemizde bizlerle birlikte hemşehrilerimize hizmet eden, mahallelerimizde işiten kulağımız, gören gözümüz olan muhtarlarımızın, bizden bir talebi vardı. Muhtarlık binalarının elektrik faturalarının belediyemiz tarafından ödenmesini talep etmişlerdi. Bu talep üzerine yaptığımız hukuki ve teknik incelemenin ardından muhtarlık binalarının elektrik faturalarının belediyemizce ödenmesi kararını aldık. Kurulduğumuz günden beri muhtarlarımızın yanında ve destekçisi olduk, olmaya da devam edeceğiz. Muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza aldığımız bu karar hayırlı olsun.”

ETİKETLER: