DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Hafif Yağmurlu
20°C
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Pursaklar’da coşkulu Öğretmenler Günü kutlaması

PURSAKLAR BELEDİYESİ, 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ DOLAYISIYLA DEVLET TİYATROLARI PURSAKLAR SAHNESİ’NDE BİR PROGRAM DÜZENLEDİ.

Pursaklar’da coşkulu Öğretmenler Günü kutlaması
25.11.2021
A+
A-

Pursaklar Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi’nde Demiurk Sanat Topluluğu tarafından muhteşem bir dans gösterisi düzenledi.

Kutlama programına İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil başta olmak üzere öğretmenler katıldı. Günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yapan Başkan Ertuğrul Çetin, “İlçemizdeki öğretmenlerimiz onuruna gerçekleştirmiş olduğumuz özel programda Demiurk Sanat Topluluğu’nun Asya’dan Anadolu’ya dans gösterisi muhteşemdi. Belediye olarak eğitime ve eğitimcilere olan desteğimizi kesintisiz olarak sürdürmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle geçmiş ile gelecek arasında köprü görevi üstlenen, geleceğimizin mimarı kıymetli öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Birbirinden etkileyici dans gösterileri ile izleyenleri kendine hayran bırakan Demiurk Sanat Topluluğu, öğretmenlerden de tam not aldı. Kutlama programının ardından Başkan Ertuğrul Çetin, belediye bünyesinde hizmet veren öğretmenleri, yemekte ağırlayarak çiçek hediye etti.