DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

Pursaklar’da aşevi hizmet vermeye başladı

PURSAKLAR BELEDİYESİ BÜNYESİNDEKİ AŞEVİ RAMAZAN AYI İLE BİRLİKTE İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE HİZMET VERMEYE BAŞLADI.

Pursaklar’da aşevi hizmet vermeye başladı
14.04.2021
A+
A-

Pursaklar Belediyesi bünyesindeki aşevi, Ramazan ayı ile birlikte ihtiyaç sahibi ailelere hizmet vermeye başladı.

Pursaklar Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmek amacıyla kurulan aşevi, yemek pişirme mutfağı, hazırlık ve depolama alanları, modern ve hijyenik koşullara göre hazır hale getirilerek hizmete açıldı. Belediye ekiplerince aşevinde hijyenik bir ortamda hazırlanarak paketlenen sıcak yemekler, belediye ekipleri tarafından her gün ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine götürülerek teslim edilecek.

‘‘Ramazan ayı boyunca her gün ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin kapılarını çalacağız’’

Ramazan ayının başlaması ile birlikte aşevinin hizmete açıldığını ve 365 gün ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet vereceğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, kendi elleri ile paketlediği iftarlıkları dağıtıma hazır hale getirdi. Yıllardır hayalini kurduğu aşevini hizmete açtıklarını belirten Çetin, ‘‘Aç ve açıkta kimse kalmasın diye çıkmış olduğumuz bu yolda Ramazan ayı boyunca her gün ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin kapılarını çalacağız. Yardımlaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan ayının başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Bir ve beraber nice kalabalık iftar sofralarında buluşmayı ümit ediyorum’’ dedi.

ETİKETLER: