DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Hafif Yağmurlu
18°C
Ankara
18°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Yağmurlu
20°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Ölen başkan için Belediye binası önünde tören düzenlendi

TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBEDEN SİVAS’IN İMRANLI İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANI MURAT AÇIL İÇİN İMRANLI BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENDİ

Ölen başkan için Belediye binası önünde tören düzenlendi
30.11.2021
A+
A-

Trafik kazasında hayatını kaybeden Sivas’ın İmranlı ilçesi Belediye Başkanı Murat Açıl için İmranlı Belediye binası önünde tören düzenlendi.

Sivas’ın İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl, geçtiğimiz gün İmranlı yakınlarında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Açıl için bugün ilk olarak İmranlı Cem Evinde cenaze namazı kılındı. Ardından İmranlı Belediye binası önünde bir tören düzenlendi. Törene Sivas Valisi Salih Ayhan başta olmak üzere, kaymakamlar, belediye başkanları, siyasiler, personeli, yakınları ve İmranlı halkı katıldı. Burada konuşan Sivas Valisi Salih Ayhan, ”Acımız büyük. Sivas bir değerini kaybetti. Hatta ülkemizin bir değerini kaybettiğini söyleyebilirim. Murat başkanı bir sadece bir mesai arkadaşı olarak tanımadım. Önceki görevlerimde iş adamı olarak tanıdım. Sivas’a neler yapılabilir, neler yapabilirim ve neler kazandırabiliriz gibi hayalleri vardı. Tatlı dili güler yüzü, sevgi ve saygısı ile insana yaklaşan bir şahsiyetti. Bu toplumun güzel izler bıraktığını gösteriyor” dedi.

Törenden sonra Açıl’ın Türk bayrağına sarılı tabutu ağıtlar arasında cenaze aracına konularak İstanbul’a gönderildi. Açıl’ın cenazesi yarın İstanbul’da Küçükçekmece Garip Dede Cem Evinde düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.