DOLAR
32,5496
EURO
34,8904
ALTIN
2.432,22
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
29°C
Ankara
29°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
24°C
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C

Öğrenciler sordu, Başkan Bıyık cevapladı

OSMANGAZİ MAHALLESİ’NDE BULUNAN AYFER GAZANFER İLKOKULU 3. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN DAVETİ ÜZERİNE SINIFLARINA KONUK OLAN DARICA BELEDİYE BAŞKANI MUZAFFER BIYIK, ÖĞRENCİLERİN SORULARINI YANITLADI.

Öğrenciler sordu, Başkan Bıyık cevapladı
08.12.2021
A+
A-

Ayfer Gazanfer İlkokulu 3. sınıf öğrencilerinin daveti üzerine sınıflarına konuk olan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Osmangazi Mahallesi’nde bulunan Ayfer Gazanfer İlkokulu 3-E sınıfına konuk oldu. Öğrencilerin daveti üzerine zabıta ekipleri ile birlikte sınıfa giden Başkan Muzaffer Bıyık’a mahalle muhtarı Kenan Demirbaş da eşlik etti. Minik öğrencilerin hem zabıtalık hem de belediyecilik hizmetleri ilgili sorularına yanıt veren Muzaffer Bıyık, mesleki tecrübelerini paylaşıp nasihatler vererek, öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

“Sizler bizim geleceğimizsiniz”

Öğrencilerin merak ettiği sorulara cevap veren Bıyık, çocukların daha iyi şartlarda kendilerini geliştirmeleri için çalıştıklarını ifade ederek, “Hem belediye başkanı hem de bir ağabeyiniz olarak her zaman sizlerin en büyük destekçisi olacağız. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizin en iyi şekilde yetişip ülkemizi daha ileri seviyelere çıkarmanız için biz de üzerimize ne düşüyorsa yapıyoruz. Sizin de daha çok çalışıp başarılı olmanızı istiyoruz. Geleceğin belediye başkanları, milletvekilleri, bilim adamları sizler olacaksınız. O yüzden daha fazla çalışmalısınız” dedi.

“Her zaman yanınızda olacağız”

Darıca Belediyesi olarak gençlerin her zaman yanında olacaklarını da belirten Muzaffer Bıyık, “Yaptığımız her projeyi gençleri düşünerek hayata geçiriyoruz. Hizmete açtığımız, kitap kafe, dijital kütüphane, İskoliye Sanat Akademisi ve Millet Kıraathanesi gibi daha birçok projemiz ile gençlerimiz geleceğe daha iyi şekilde hazırlanma imkanı buluyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Öğrencilerle soru cevabın ardından öğretmenler odasını da ziyaret eden Başkan Muzaffer Bıyık, okul idaresi ve öğretmenlerin de taleplerini dinledi.