DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Nazilli’nin yüksek kesimlerinde yollar karla kaplandı

AYDIN’IN NAZİLLİ İLÇESİNDE YÜKSEK KESİMLERDE ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞI NEDENİYLE KAPANAN YOLLAR BELEDİYE EKİPLERİ TARAFINDAN AÇILIYOR.

Nazilli’nin yüksek kesimlerinde yollar karla kaplandı
18.01.2022
A+
A-

Aydın’ın Nazilli ilçesinde yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan yollar belediye ekipleri tarafından açılıyor.

Nazilli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili olurken, Nazilli Belediyesi ekipleri karla mücadele çalışması yapıyor. Aksu, Derebaşı, Esentepe, Akpınar ve Çaylı mahallelerinde kapanan yollar iş makineleri ile açılıyor. Temizlik ve yol açma çalışmasının yansıra yolda mahsur kalan araçlar da kurtarılıyor. Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Nazilli’nin yüksek kesimlerinde sabah erken saatlerde başlayan ve etkili olan kar yağışı ile beyaza bürünen Aksu, Derebaşı, Esentepe, Akpınar ve Çaylı mahallelerinin karla kaplı yollarında hummalı çalışmalarını sürdürüyor. İş makineleriyle karla kaplı yollarda çalışma yapan ekipler, ulaşımın güvenli şekilde sağlanabilmesi için de mücadele veriyor.

Uzun zamandır özlemle beklenen kar yağışı ile birlikte kapanan yollarda sıkıntı yaşanmaması için anında müdahaleye geçtiklerini belirten Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Kar yağışı bizi çok mutlu etti. Bu yıl yağmurun az yağması nedeniyle su rezervlerimiz oldukça düşmüş idi. Bu sevinci yaşarken karla kaplanan yolları sorumluluk alanımız çerçevesinde anında müdahaleye geçtik. Ekiplerimiz vatandaşımızın can güvenliğini göz önünde bulundurarak hummalı çalışmalarını sürdürüyor. Yolların ulaşıma açık kalması için ekiplerimiz mesai gözetmeden çalışıyor” dedi.