DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Muhtarların talep ve önerilerini dinlediler

MAHALLE MUHTARLARINI ZİYARET ETTİLER

Muhtarların talep ve önerilerini dinlediler
16.12.2021
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın talimatıyla mahalle muhtarları ziyaretleri başlatıldı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Durmuş Turkan ve müdürlük personeli, ziyaret edilen muhtarların talep ve önerilerini dinledi.

2019’dan bu yana özellikle iki yıllık pandemi sürecindeki sosyal belediyecilik anlayışıyla, toplumu çaresiz- kimsesiz bırakmama uğraşı veren, dayanışmacı bir belediyeciliğe geçişle başka tür bir yönetim anlayışının da mümkün olduğunu gösteren Bodrum Belediyesi, halkın yanında halkla iç içe olmaya devam ediyor.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı Halkla İlişkiler Biriminin ilçedeki şehit yakınları, gaziler ve eğitim kurumlarını ziyaretlerinin tamamlanmasının ardından engelli ailelerini ziyaretlerine başladığı bugünlerde, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri de mahalle muhtarlarını bir bir ziyaret ediyor.

Dağbelen, Yaka, Ortakent, Gürece, Akyarlar ve Yahşi mahalle muhtarlarını ziyaret eden Durmuş Turkan, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın “Dayanışmacı politikalarla hareket ederek projeler üretip, toplumla bütünleşmiş bir anlayışla çalışmaktan ve bu çerçevede hayata geçirilen sosyal politikalardan yanayız” sözleriyle sevgi ve selamlarını iletip muhtarların taleplerini dinledi.

Gerek gün geçtikçe zorlaşan ekonomik hayat gerekse kış mevsiminin kendisini hissettirmesi sebebiyle muhtarlardan, mahallede bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlar hakkında bilgiler alan Durmuş Turkan, ayrıca mahallelerinde hastaneye kendi imkanlarıyla gidemeyecek durumda bulunan yaşlı vatandaşların da listeleri çıkarılıp kendilerine iletilmesini isteyerek, Belediyenin diğer müdürlüklerine de iletilecek talep ve önerileri not aldı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, bölgemizde bulunan diğer mahalle muhtarlarının ziyaretlerine belirlenen program doğrultusunda devam edecek.