DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Yağmurlu
20°C
Ankara
20°C
Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C

Mevsimlik tarım işçilerine çorba, çocuklara süt ikramı

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, “1 EKMEK 1 ÇORBA” VE “SÜT SENİN GURUR MERSİN’İN” PROJELERİNİ, AKDENİZ İLÇESİ ADANALIOĞLU MAHALLESİ’NDE YAŞAYAN MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNE YAPTIĞI DAĞITIMLARLA SÜRDÜRDÜ.

Mevsimlik tarım işçilerine çorba, çocuklara süt ikramı
04.02.2022
A+
A-

Mersin Büyükşehir Belediyesi, “1 Ekmek 1 Çorba” ve “Süt Senin Gurur Mersin’in” projelerini, Akdeniz ilçesi Adanalıoğlu Mahallesi’nde yaşayan mevsimlik tarım işçilerine yaptığı dağıtımlarla sürdürdü.

Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak daima mevsimlik tarım işçilerinin yanında olduklarını vurgulayan Sosyal Hizmetler Dairesi Uyum Masası’nda görevli Nazire Büyükgürses, “Buradaki çadırda yaşayan işçilerimize çorba ve çocuklara süt dağıtımı gerçekleştirdik. Gerçekten hepsi çok mutlu oldular. Sosyal Hizmetler Dairesi olarak biz de bundan mutluluk duyduk. Biz Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak tarım işçilerinin, üreticinin daima yanındayız” dedi.

Çocukların mutluluğunun kendilerini de mutlu ettiğini vurgulayan Büyükgürses, “Bugün sabah çadır alanına geldik. Çocuklar bizi büyük bir coşkuyla karşıladı. Yabancılık hissetmediler. Çünkü biz her fırsatta yanlarına geliyoruz ve belediye olarak her fırsatta onlara yardımda bulunuyoruz. Çocuklar sütü alırken gözlerindeki mutluluk bizim de içimizi ısıttı. Daima onların yanındayız ve desteklemeye de devam edeceğiz” şeklinde konuştu.