DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
17°C
Ankara
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Çok Bulutlu
16°C
Çarşamba Çok Bulutlu
21°C

Melikgazi’de e-imar ile her an ulaşılabilir hizmet

MELİKGAZİ BELEDİYESİ DİJİTAL DÖNÜŞÜMDE BİR YENİLİĞE İMZA ATARAK E-İMAR UYGULAMASINA GEÇİYOR. BU KAPSAMDA PROJE MÜELLİFLERİNE VE YAPI DENETİM FİRMALARA DİJİTAL İMAR PROGRAMI HAKKINDA BİLGİ AKTARILDI.

Melikgazi’de e-imar ile her an ulaşılabilir hizmet
02.02.2022
A+
A-

Melikgazi Belediyesi dijital dönüşümde bir yeniliğe imza atarak e-imar uygulamasına geçiyor. Bu kapsamda proje müelliflerine ve yapı denetim firmalara dijital imar programı hakkında bilgi aktarıldı.

Belediyenin en yoğun bölümlerinden biri olan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesinde mimari, statik ve mekanik projeler ile ilgili işlemler çok yakında başlayacak olan e-imar uygulaması ile belediyeye gelmeden ulaşılabilir olacak.

2022 yılında ilçemizdeki imar ile ilgili çalışmalarını gerçekleştirmek için İmar ve Plan-Proje Müdürlüğümüz ile toplantı yaptıklarını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Özellikle e-imar’a geçiş sürecini son aşamadayız. Artık ilçemizin imar ile ilgili tüm bilgileri, bu uygulama ile günün her saati ulaşılabilir olacak. Melikgazililer işlemlerini en hızlı şekilde yapabilmeleri için teknolojinin tüm imkânlarını değerlendiriyoruz. Bizde teknolojiden faydalanmaya çalışıyor, çağın gereksinimlerine göre vatandaşlarımıza en iyi ve en kaliteli hizmeti vermek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İmar projelerimizde süreci çok hızlandıracak ve aksamaların önüne geçecek “e-imar” uygulamasında artık son aşamadayız. Proje müelliflerimize ve yapı denetim firmalarımıza dijital imar programımız hakkında bilgi aktardık. Çünkü Kayseri’yi beraber şekillendiriyoruz. Sürecin çok daha hızlı ve etkin olmasıyla birlikte, Melikgazi’mize yakışır nitelikte yapıların oluşturulması için hep birlikte daha büyük gayretle çalışacağız. Ekip arkadaşlarıma ve yapı konusunda hizmet veren tüm firmalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.