DOLAR
32,5657
EURO
34,7157
ALTIN
2.488,97
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
21°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Melikgazi’de coğrafi tabanlı akıllı veri arşiv yazılım eğitimi

MELİKGAZİ BELEDİYESİ PERSONELİNE YÖNELİK, ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN KOORDİNASYONUNDA MELİKGAZİ YAPAY ZEKÂ İLE COĞRAFİ TABANLI VERİ KEŞFİ, SAKLAMA VE ARŞİV YAZILIMI GEOİDİ EĞİTİMİ DÜZENLENDİ.

Melikgazi’de coğrafi tabanlı akıllı veri arşiv yazılım eğitimi
15.11.2021
A+
A-

Melikgazi Belediyesi personeline yönelik, Araştırma ve Geliştirme Müdürlüğü’nün koordinasyonunda Melikgazi yapay zekâ ile coğrafi tabanlı veri keşfi, saklama ve arşiv yazılımı geoidi eğitimi düzenlendi.

Yapılan eğitim hakkında bilgi veren Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu; “Belediyemizde nitelikli personel ile hizmet kalitesinin arttırılmasını sağlanmak amacıyla eğitimlerimiz devam ediyor. Melikgazi coğrafi tabanlı akıllı veri arşiv yazılımı ile coğrafi tabanlı veri arşivi veri sınıflaması, ocr (kelime taraması) yapılabilir. Şu ana kadar bu kapsamda 15 milyon veri analiz edildi. Bu sistem sayesinde her çeşitten tüm kurum verilerine tek merkezden erişilebilir ve sınıflandırılabilir. Sonucunda da vatandaşa hızlı ve doğru veri anında sunulur. İş ve çalışma verimini en üst düzeye çıkartmak amacıyla, kalitenin eğitimle doğru orantılı olarak artacağına inanan belediyecilik anlayışımız doğrultusunda, personellerimize yönelik eğitim faaliyetlerine devam edeceğiz. Bu eğitim programında emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.