DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
17°C
Ankara
17°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Hafif Yağmurlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Melikgazi’de kapalı işyeri ve çalışanlarına yardım

MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANI DR. MUSTAFA PALANCIOĞLU, PANDEMİ DOLAYISIYLA KAPALI OLAN İŞYERLERİ VE ÇALIŞANLARINA YARDIM YAPILMASI YÖNÜNDE MECLİS KARARI ALINDIĞINI SÖYLEDİ.

Melikgazi’de kapalı işyeri ve çalışanlarına yardım
16.04.2021
A+
A-

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, pandemi dolayısıyla kapalı olan işyerleri ve çalışanlarına yardım yapılması yönünde meclis kararı alındığını söyledi.

Sosyal Belediyecilik ilkesi kapsamında toplumda sosyal dengenin sağlanması amacı ile böyle bir karar alındığını belirten Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Bu pandemi döneminde birçok işyeri uzun bir süre hizmet veremedi. Özellikle yeme içme yerleri. Buralar hizmet verse de kısıtlı imkânlar içerisinde sipariş ve paket servis gibi yöntemlerle çalıştı. Dünya genelinde yaşanan pandemiden olumsuz etkilenen ilçemiz esnafına destek olunması için meclis kararı aldık. Özellikle hizmet sektöründe çalışan vatandaşlarımızdan ihtiyaç sahibi olanların Belediyemiz Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğüne başvurmaları halinde, kendilerine Ramazan ayında gıda paketi vereceğiz. Ancak marketler zinciri olarak bilinen bazı marketler ile eczanede çalışanlar bu kapsamda değildirler” dedi.

Başkan Dr. Palancıoğlu, esnaf dostu bir belediye olarak her zaman hem esnafa hem de çalışanlara destek olacaklarını söyledi.

ETİKETLER: