DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
18°C
Çarşamba Çok Bulutlu
19°C
Perşembe Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Melikgazi en iyi hizmeti sunmak için çalışıyor

MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANI DR. MUSTAFA PALANCIOĞLU, FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ İLE 2021 YILI ÇALIŞMALARINI DEĞERLENDİREREK 2022 YILINI PLANLAMA TOPLANTISI YAPTI.

Melikgazi en iyi hizmeti sunmak için çalışıyor
22.12.2021
A+
A-

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Fen İşleri Müdürlüğü ile 2021 yılı çalışmalarını değerlendirerek 2022 yılını planlama toplantısı yaptı.

Melikgazi Belediyesi olarak Melikgazi ilçesine yapılacak projeleri masaya yatırdıklarını hatırlatan Başkan Dr. Palancıoğlu, “Hem 2021 yılını değerlendiriyoruz hem de 2022’de yapacağımız çalışmaları tekrar masaya yatırıp hangilerini öncelikle yapacağız, hangileri daha sonra olacak bunlarla ilgili görüşüyoruz. Tabii Melikgazi Belediyesi yaklaşık 600 bin nüfusa hizmet ediyoruz. Dolayısıyla da yoğun bir çalışma mesaisi içerisindeyiz. Biz ilçemize en iyi hizmeti vermenin mücadelesindeyiz. Sağlıkla, ibadetle, sosyal tesisle ilgili ne tür ihtiyaç varsa bunları önceliklendirerek yapan bir belediyeyiz. Dolayısıyla vatandaşlarımızın konforuna, mutluluğuna en iyi şekilde hizmet verecek projeleri ön plana çıkartıyoruz. Bütçenin dışına taşmayacak belediyeyi yük altına girdirmeyecek, mümkün olduğunca borçlandırmayacak şekilde de bütün planlarımızı o çerçevede yapıyoruz. Çok farklı, güzel projelerimiz var. Sadece Fen İşleri Müdürlüğümüzün şu anda konuştuğumuz projelerine baktığımızda 90’ın üzerinde projesi var. Bir an önce 2021 yılı bitmeden çalışmalarımızı netleştiriyoruz. Zaten çok yoğun bir çalışma yaptık. Çalışmalarınızın ilçemize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Mesai arkadaşlarıma vermiş oldukları gayret ve emekten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.