DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Hafif Yağmurlu
28°C
Ankara
28°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Melikgazi Belediye personeline 2. doz aşılama başladı

SAĞLIK BAKANLIĞI TARAFINDAN KORONA VİRÜSE KARŞI BAŞLATILAN AŞILAMA KAMPANYASI KAPSAMINDA COVİT-19 AŞISI İÇİN SAĞLIK İL MÜDÜRLÜĞÜ İLE KOORDİNELİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞAN MELİKGAZİ BELEDİYESİ PERSONELİN 2. DOZ AŞILAMASINA BAŞLADI.

Melikgazi Belediye personeline 2. doz aşılama başladı
30.07.2021
A+
A-

Sağlık Bakanlığı tarafından korona virüse karşı başlatılan aşılama kampanyası kapsamında covit-19 aşısı için Sağlık İl Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde çalışan Melikgazi Belediyesi personelin 2. doz aşılamasına başladı.

Şantiyelerde ve belediye hizmet binasında bulunan personelin 2. doz aşının yapıldığını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Melikgazi Belediyemizde koronavirüsüne karşın yapılan 2. doz aşılamaya bugün devam ediliyor. Bende iki doz aşımı oldum. Hiçbir yan etkisi yok. Sizlerde lütfen pandeminin biran önce bitmesi için aşınızı olunuz. Bizde belediye olarak sağlık kurumlarımıza ve çalışanlarımıza en büyük desteği veriyoruz. Aşı olmak isteyen tüm personelimiz 4 gün boyunca aşılanacak. Salgın sürecinin sona ermesi için aşı konusunda tüm vatandaşların hassas ve istekli olması gerek. Normal hayata bir an önce dönmemiz için tüm vatandaşlarımızın aşı olma konusunda istekli olmalarını rica ediyorum. Aşı yaptırmak kişinin ailesine ve topluma karşı taşıdığı sorumluluğun gereğidir. Bizzat belediyemize gelerek personelimizin aşılarını yapan İl Sağlık Müdürlüğümüze ve ilk günden bugüne kadar süreci başarı ile yürüten Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’ya çok teşekkür ederim” dedi.