DOLAR
32,3184
EURO
35,1145
ALTIN
2.295,76
BIST
9.049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Marmaris Belediyesi ve tapudan vatandaşa kolaylık

MARMARİS BELEDİYESİ VE TAPUDAN VATANDAŞA KOLAYLIK

Marmaris Belediyesi ve tapudan vatandaşa kolaylık
01.11.2021
A+
A-

Marmaris Belediyesi ve Marmaris Tapu Müdürlüğü vatandaşların işini kolaylaştıracak bir işbirliğine imza attı. İki kurum arasında imzalanan protokol çerçevesinde, Marmaris Tapu Müdürlüğünde işlem yaparken talep edilen emlak beyan değer (Rayiç Bedel) yazısı, vatandaşın Marmaris Belediyesi’ne herhangi bir vergi borcu yoksa artık istenmeyecek.

Marmaris Belediyesi ile Marmaris Tapu Müdürlüğü arasında bir protokol imzalandı. Protokol imza törenine, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve Tapu Müdür Vekili Nurgül Gültekin katıldı.

İmzalanan protokolle, Marmaris Belediyesi’ne herhangi bir vergi borcu olmayan tüm gerçek ve tüzel kişilerden, Marmaris Tapu Müdürlüğü’nde işlem yaparken talep edilen emlak beyan değer (rayiç bedel) yazısı artık istenmeyecek. Protokolün, zaman kaybı ve kağıt israfını da önleyerek, ‘Emlak Rayiç Bedelleri’ işlemlerinde vatandaşın işini büyük oranda kolaylaştıracağı belirtildi.

Törende konuşan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Vatandaşlarımız tapu işlemlerini yaparken belediyemize rayiç bedel almak için gelmeyecek, tapu müdürlüğümüz bizim sistemimiz üzerinden rayiç bedelleri görebilecek ve bu sayede vatandaşımız bize gelmeden işlemlerini tapuda kolaylıkla halledebilecek. Buna imkan sağlayan Marmaris Tapu Müdürlüğümüze de iş birliklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.