DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Mamak’ta gençlere yeni bir merkez daha

MAMAK BELEDİYESİ, DURALİ ALIÇ GENÇLİK VE KARİYER MERKEZİ’Nİ AÇMAYA HAZIRLANIYOR.

Mamak’ta gençlere yeni bir merkez daha
03.03.2021
A+
A-

Gençlere yönelik yatırımlarına bir yenisini daha ekleyen Mamak Belediyesi, Durali Alıç Gençlik ve Kariyer Merkezi’ni açmaya hazırlanıyor.

Durali Alıç Mahallesi’nde hizmet verecek olan ve açılış için gün sayan merkezde incelemelerde bulunan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiği tesisin gençler için sıcak bir yuva olacağını kaydeden Başkan Köse, çocukların ve gençlerin içinde bulunduğu projelere büyük önem verdiklerini vurgulayarak, “Gençlik merkezleri ve sosyal alanlarla Mamak’ta tüm gençler spor, kültür ve sanat ile iç içe yetişecek. Sanatı, kültürü, bilimi bilen nesiller olarak gelişmeleri ülkemizin geleceği ve dünyaya yön verecek kişiler olarak yetişmeleri için oldukça önemli. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin boş zamanlarını değerlendirebilecekleri, yeni bir şeyler öğrenebilecekleri ve sosyalleşecekleri dört ayrı gençlik merkezi projemizi Mamak’ımıza kazandırıyoruz. Mamaklı gençlerimize sözünü verdiğimiz Gençlik Merkezimizin mekansal tasarımını da tamamladıktan sonra hizmete açacağız. Şimdiden Mamak’ımıza ve gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

1100 metrekarelik alan içinde hizmet verecek tesiste, aktivite alanları, amfi, grafiti atölyesi, müzik atölyesi, okçuluk atölyesi, çok amaçlı salon, kafe, idari odalar, bay ve bayan mescitleri yer alıyor.