DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Açık
22°C
Ankara
22°C
Açık
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Mamak Belediye Başkanı Köse: “Söz verdik, yaptık”

MAMAK BELEDİYE BAŞKANI MURAT KÖSE, MAMAK’TA HAYATA GEÇEN PROJELERİNİ SUNUM TOPLANTISINDA AÇIKLAYACAK.

Mamak Belediye Başkanı Köse: “Söz verdik, yaptık”
17.10.2021
A+
A-

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mamak’ta hayata geçen projelerini sunum toplantısında açıklayacak.

Mamak Belediye Başkanı Köse, turizmden kentleşme ve çevreye, kültür sanattan spora kadar hayata geçen projeleri, 20 Ekim Çarşamba günü saat 19.00’da Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan proje sunum toplantısında anlatacak.

“Söz verdik, yaptık”

Mamak daha güzel olacak diyerek göreve başladıklarını ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Verdiğimiz sözü tuttuk. Hayata geçirdiğimiz projelerle artık Mamak daha güzel oluyor. Şimdi ise dürüst ve şeffaf belediyecilik anlayışı ile iki buçuk yılda hayata geçirdiğimiz projelerin sunumu için bir araya geliyoruz. Ankara’nın yükselen değeri güzel Mamak’taki büyük değişimi paylaşacağımız proje sunum toplantımıza tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz” diye konuştu.