DOLAR
32,3724
EURO
34,9981
ALTIN
2.325,89
BIST
9.095,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
23°C
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Kuyucak doğalgaza kavuştu

KUYUCAK DOĞALGAZA KAVUŞTU

Kuyucak doğalgaza kavuştu
03.12.2021
A+
A-

Aydın’ın Kuyucak ilçesi, altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından doğalgaza kavuştu.

Geçtiğimiz Temmuz ayında başlayan alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından doğalgaz, Kuyucak’ın Beşeylül, Fatih ve Yeni Mahallelerdeki konutlarda kullanıma hazır hale geldi. Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Kuyucak Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi ile birlikte Yeni Mahalle’de doğalgaz bağlantısı yapılan ilk konut sahibi olan Aydanur Şenyayla’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İlçe genelindeki 3 mahallede 31 kilometre hat döşendiğini ifade eden Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk; “İlçe Kaymakamımız Fehmi Sinan Niyazi ile birlikte, ilçemiz Yeni Mahalle’de doğalgaz bağlantısı yapılan ilk evimize ziyarette bulunduk. Doğalgazın Şenyayla ailemize ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. İlçemizde ilk etap üç mahallede 31 kilometre hat döşenmiştir. Güncel abone sayımız 811 olup hedef 3 bin 162 potansiyel aboneye ulaşmaktır. Kuyucak’a yakışır hizmetler ile çalışmalarımıza durmadan, yorulmadan devam ediyoruz” dedi.

Konut sahibi Şenyayla ise “Cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza ve belediye başkanımıza çok teşekkür ederim. Hepsinden Allah razı olsun. İlçemize evimize doğalgaz geldi. Çok mutluyum, sevinçliyim. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz, bu hizmeti bize getirdiği için. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Ocakta kullanıyoruz, yemeğimizi yapıyoruz, kaloriferde kullanıyoruz. Sıcacık, tertemiz oturuyoruz. Bu güzel hizmete yapabilecek bir başkanımız vardı, sağ olsun yaptı” diyerek memnuniyetini dile getirdi.