DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Küçükçekmece’de ihtiyaç sahibi ailelere 2 ton balık dağıtıldı

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ İLÇEDEKİ İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE 2 TON İSTAVRİT DAĞITTI.

Küçükçekmece’de ihtiyaç sahibi ailelere 2 ton balık dağıtıldı
18.12.2021
A+
A-

Küçükçekmece Belediyesi ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere 2 ton istavrit dağıttı.

Küçükçekmece Belediyesi, İnönü Mahallesi’ndeki ihtiyaç sahibi ailelere toplamda 2 ton istavrit dağıtımında bulundu. 3 aydır ilçedeki birçok mahalledeki evlere uğrayarak balık dağıtımında bulunan belediye ekipleri bu sefer Cuma Namazı çıkışında Maslak Çeşme Ulu Camii önünde stant kurarak dar gelirli ailelerin yüzünü güldürdü. Vatandaşlar, balık dağıtımına yoğun ilgi gösterdi.

Yapılan balık dağıtımına ilişkin açıklamalarda bulunan Küçükçekmece Belediyesi Gıda Bank Sorumlusu Kayhan Kaplan, “Bugün burada yaklaşık 2 ton balık dağıtacağız. Bu balıkların tamamı günlük balık. Bu zor ekonomik şartlar altında halkımıza elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Belediye başkanımızın bize vermiş olduğu yetkiyle elimizden geldiği kadar vatandaşımıza destek olmaya devam edeceğiz. Biz bugün istavrit dağıtacağız. Bunların hepsi günlük taze balıklar. Mahallelerimizin çoğunda ihtiyaç sahibi ailelerimiz çok fazla. İnönü Mahallesi de onlardan bir tanesi. Biz yaklaşık 3 aydır bu organizasyonu yapıyoruz. Daha önceden farklı farklı mahallelerde yaptık bu süreci. Yani yaklaşık şu ana kadar 10 tona kadar bir balık dağıtımımız oldu. İnönü Mahallesi’nden de çok yoğun bir talep alınca böyle bir çadır kurmaya karar verdik. Umarım halkımız da bundan memnun kalacaktır. Daha önceden biz evlere dağıtım yapıyorduk. Biz bu çalışmamıza diğer aylarda da farklı mahallelerimizde devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

“Bunu belediye değil de, bütün zenginlerin yapması lazım”

Emekli olan Küçükçemece vatandaşı Güngör Tazegül, “Valla güzel bir şey. Bunu belediye değil de bütün zenginlerin, kurumların, durumları iyi olan insanların yapması lazım. Şu anda bir ekonomik sıkıntıdan geçiyoruz. Bu hepimizi etkiliyor, bütün insanları etkiliyor. Karamsar olmamak lazım. Güzel bir şeyi alkışlamamız lazım, güzel olmayan bir şeyi de eleştirmemiz lazım” şeklinde konuştu.