DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
27°C
Ankara
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
16°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

Kimsesizlere sıcak yuva ve sıcak aş

MUSTAFAKEMALPAŞA BELEDİYESİNDEN KİMSESİZLERE SICAK YUVA SICAK YEMEK

Kimsesizlere sıcak yuva ve sıcak aş
25.01.2022
A+
A-

Mustafakemalpaşa Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde karla mücadele çalışmalarını sürdürürken, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü DE, dondurucu soğuklarda sokaklarda yaşamak zorunda kalan evsizlere sıcak yuva, sıcak yemek imkânı sunmaya devam ediyor.

Belediye, soğuk hava ve kar yağışının başlamasıyla birlikte barınma ihtiyacı olan ve sokakta kalanların yardımına yetişiyor.

Soğuk havalarda vatandaşların mağdur olmaması için talimat veren Başkan Mehmet Kanar’ın, oluşturduğu özel ekip, 24 saat kimsesiz vatandaşları yalnız bırakmayarak sıcak yemek, barınma ve yakacak ihtiyaçlarını karşılıyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, kar kürüme araçlarıyla şehir merkezi ile birlikte bir çok kırsal mahallede karla mücadele etti. Ulaşımda herhangi bir aksaklık yaşanmaması için çalışan Büyükşehir Belediyesi ekipleri de ihtiyaç olan bölgelerde yol açma ve tuzlama çalışması yaptı.

Bütün imkânlarıyla seferber olan Mustafakemalpaşa Belediyesi, ekipleri ilçenin farklı noktalarında yaptıkları çalışmalarla kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşların yardımına koşarken, sokak hayvanlarını da unutmayarak düzenli olarak besleme noktalarına yemek bıraktı.

İhtiyaç sahibi vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirten MBelediye Başkanı Mehmet Kanar, “Sosyal belediyecilik anlayışıyla her zaman vatandaşlarımıza yardım elimizi uzatıyoruz. Bunu her zaman söylüyorum. Ayrım yapmadan ben herkesin Belediye başkanıyım. Biz herkes için varız. Mustafakemalpaşa’da yaşayan insanlara sahip çıkacağız. Bize gelen ihbarlar ve tespitlerimiz doğrultusunda çok şükür aç ve açıkta kimse yok. Kovid sebebiyle müşahede sürem devam ediyor, ama çalışmaları ve gelişmeleri arkadaşlarım ânlık olarak rapor ediyorlar. Evdeyim, ama takipteyim” dedi.